« Film
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
DOĐITE

Otvaranje Fantastic Zagreb Film Festivala odgođeno za danas

Dugo zaboravljenu Ljetnu pozornicu Tuškanac, nakon četrdeset godina, otvorio je upravo Fantastic Zagreb Film Festival

Fantastic Zagreb FF otvara se ipak danas
Fantastic Zagreb FF otvara se ipak danas (Arhiva)
Više o

otvorenje

,

Fantastic Zagreb Film Festival

Fantastic Zagreb Film Festival, najveći festival fantastike i žanrovskog filma u regiji filmofilima i ljubiteljima fantastike i žanrovskog filma donosi prave filmske poslastice! Trebao je početi danas, no zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta otvaranje je prebačeno za subotu, 30.6. u 21:15 na ljetnoj pozornici Tuškanac. 

Iz godine u godinu sve bogatiji filmski program privlači publiku na najatraktivnije zagrebačke otvorene lokacije. Dugo zaboravljenu Ljetnu pozornicu Tuškanac, nakon četrdeset godina, otvorio je upravo Fantastic Zagreb Film Festival. U šumi, desetak minuta od središta grada, mistične atmosfere i ugođaja kao stvorenog za uživanje u fantastičnim filmovima, Ljetna pozornica Tuškanac iz večeri u večer privlači vojsku filmofila na projekcije u predivnom prirodnom okruženju.

Fantastic Zagreb je i ponosni organizator Europskog žanrovskog foruma (EGF) u suradnji s Black Nights Film Festival (Tallinn), Night Visions Film Festival (Helsinki) i Screen Division (Paris). Osnovna ideja iza ovog projekta je razvoj, promocija i podrška talentima u regiji s ciljem odabira projekata i autora s najvišim potencijalom i njihovo mentorstvo.

Naša želja bila je da grad Zagreb dobije ne samo veliki žanrovski filmski festival već i prvi open air filmski festival te da kroz niz atraktivnih projekcija i događanja grad saživi s festivalom. Na taj način obogatili smo kulturnu i ljetnu turističku ponudu Zagreba, uz naglasak na fantastične otvorene lokacije, poručuju organizatori.

30.06.2018. 12:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh