« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
KVIZ

Otvara se nova sezona KOZa - e

S početkom u 19 sati, prva sezonska KOZa održat će se u prostoru Metropolisa, kul glazba&biljar kluba na Aveniji Dubrovnik 10

Pokažite znanje i zabavite se pritom
Pokažite znanje i zabavite se pritom (Arhiva)
Više o

FAK

,

Kviz općeg znanja

,

kviz KOZa

subotu, 17. rujna, otvorit ćemo novu sezonu KOZe, kvizova općeg znanja! S početkom u 19 sati, prva sezonska KOZa održat će se u prostoru Metropolisa, kul glazba&biljar kluba na Aveniji Dubrovnik 10.

Kviz će, naravno, voditi neuništivi stand-up ninja Goran Vugrinec Goc, koji se s godišnjeg vraća pun elana, energije i dobrih šala.

S obzirom da najavljujemo početak nove sezone, red je da koju riječ kažemo i o prošloj. Skupljaju se nagrade za veliko sezonsko finale KOZe, koje će se vrlo vjerojatno održati u listopadu, a kako započinjemo drugu sezonu, brišu se dosjei svih ekipa kojima su „zabranjene" pobjede u prošloj sezoni.

Dakle, lijepe i nikad bogatije nagrade ponovno su dostupne svim natjecateljima.

KOZa će se, po običaju, sastojati od kategorija Opći kaos (25 pitanja), Sofijin izbor (8 ponuđenih kategorija po 5 pitanja, igraju se 4 kategorije), Multimedijalna kaljuža (5 audiovizualnotekstualnih zapisa), Čija mama crne brege dere (2 asocijacije po 5 pitanja) te Točno u podne, finala koje se sastoji od brzopoteznog rešetanja dviju najboljeplasiranih ekipa. Zadržavamo, doduše, pravo na još pokoje iznenađenje što se tiče strukture kviza.

Prvi kviz u novoj sezoni dobrim su dijelom omogućili naši dragi sponzori California BurritoHBOKarlovačko pivoBlitz & CinestarPickboxNextBike,Majčice Moja ali i neki novi prijatelji KOZe: Paintball FLEKA i još neki koje ćemo zasad držati u tajnosti.

Svaka ekipa može se sastojati od dva do četiri člana, a ulaznica se naplaćuje 20 kuna po natjecatelju. Svoje ekipe možete prijaviti:

1) slanjem mejla na koza@fak.hr („prijava za KOZu" u naslov mejla, ime ekipe i broj članova u poruci)

2) ispunjavanjem ovog jednostavnog onlajn obrasca

3) slanjem SMS-a na 091 1179 329 (ime ekipe i broj članova)

4) slanjem privatne poruke našoj službenoj stranici na fejsu

Požurite s prijavom - broj mjesta je ograničen. Vidimo se u nedjelju na novom KOZiranju!

08.09.2016. 11:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh