« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
OŽUJAK

Otvara se hotel Rebro za obitelji bolesnika na liječenju

Dvokrevetna će soba u hotelu s tri zvjezdice stajati 500 kuna na dan - a cijena će uključivati smještaj i doručak

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (www.kbc-zagreb.hr)
Više o

Hotel Partner

,

KBC Rebro

Svima onima koji izvan Zagreba dolaze na pretrage i liječenje u KBC Zagreb i članovima njihovih obitelji krajem ožujka usluge smještaja trebao bi ponuditi novi hotel "Rebro", koji je u sklopu bolničkog kompleksa, a od rujna prošle godine u najmu je tvrtke "Hotel Partner" doznaje Hina od uprave hotela. 

U tijeku je opremanje prostorija koje bi trebalo završiti do polovice ožujka. Do ljeta bi u prizemlju trebali biti otvoreni i popratni sadržaji, poput ljekarne, prodavaonice mješovite robe, restorana, tiska, čime bi posjetitelji dobili usluge koje trenutačno nedostaju u tomu najvećemu bolničkom kompleksu u Hrvatskoj.

Posjetitelji će za  cijenu od 500 kuna dobiti smještaj i doručak, a asistentica direktora tvrtke "Hotel Partner" Kristina Antić kaže da je riječ "o dosta povoljnoj cijeni hotelskog smještaja jer se vodilo računa od tome da ona bude dostupna što većem broju korisnika".

U KBC-u Zagreb na godinu se stacionarno liječe 62 tisuće bolesnika, a gotovo milijun pacijenata iz svih krajeva Hrvatske prođe kroz bolničke ambulante. Mnogo je onih koji dolaze na višednevne pretrage, zbog čega im je potreban dulji boravak u Zagrebu, a upravo je hotel jedna od mogućnosti koja im se željela ponuditi pri projektiranju novoga bolničkog kompleksa, otvorenog 2009. godine.

"Komercijalni sadržaji našim će pacijentima i njihovim obiteljima omogućiti lakši boravak u bolnici, a mjesečni najam koji bolnica dobiva od iznajmljivanja predstavlja dodatni prihod koji će biti iskorišten za otplatu dijela kredita za izgradnju i opremanje KBC-a Zagreb", rekao je ravnatelj KBC-a Željko Reiner.

Inače, tvrtka "Hotel Partner" pobijedila je na natječaju za najam hotela i poslovnih prostorija površine 3000 četvornih metara na idućih 20 godina u partnerstvu s konzultantom Davorom Šternom.

22.01.2011. 11:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh