« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
VESNA PUSIĆ:

Otpadnici nisu nikad uspjeli osnovati vlastitu stranku

Takvi potezi kod nas nemaju prespektivu, komentirala je Vesna Pusić najavu SDP-ovog Ivice Pančića

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Krunoslav Pavlina/Cropix)
Više o

HNS

,

SDP

,

Vesna Pusić

,

Ivica Pančić

,

predsjednički izbori

Predsjednička kandidatkinja Hrvatske narodne stranke (HNS) u prvome izbornom krugu Vesna Pusić danas je na konferenciji za novinare u Rijeci komentirala najavu Ivice Pančića o osnutku nove socijaldemokratske stranke te ustvrdila kako "takvi potezi kod nas nemaju perspektivu".

"Mnogo otpadnika iz stranaka je pokušalo osnovati svoje stranke pa se to pokazalo samo kao privremeno rješenje", rekla je Pusić.

Ocjenjujući rezultate prvoga kruga predsjedničkih izbora, izrazila je zadovoljstvo postignutim rezultatima te istaknula da je time HNS pokazao svoju snagu.

Pokazalo se da HNS ima potporu diljem zemlje, i to, kako je rekla, "relativno ujednačeno". Zbog koncentracije kampanje na gradove zbog vremenskoga i financijskog ograničenja, HNS je ostvario dobre rezultate u gradovima, a u mnogima od njih i bolje nego što je dosad ostvarivao, dodala je Pusić.

Po njezinim riječima, zadaća je stranke "u budućnosti ne ići ispod razine postignute na ovim izborima".

Ponovila je da će HNS dati potporu Ivi Josipoviću u drugome krugu predsjedničkih izbora te je izrazila nadu da će on i pobijediti. (hina/metro-portal)

30.12.2009. 16:09:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh