« Ekosfera
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
ŠTETA

Otkazivanje 13. ZeGeVege festivala

Otkazivanje i neodržavanje ZeGeVege festivala bit će veliki financijski udarac za nas zbog već velikog uloženog truda i vremena svih naših djelatnika

Ovoga puta ga - nema
Ovoga puta ga - nema (Arhiva)
Više o

ZeGeVege festival

,

otkazivanje

Nakon detaljnog razmatranja cjelokupne situacije, a zbog porasta broja novozaraženih od Covida-19, donijeli smo tešku odluku da se ovogodišnji ZeGeVege festival nažalost ipak neće moći održati.

Zbog kontinuiranog pogoršanja epidemiološke situacije od trenutka dobivanja dozvole za održavanje do danas te nakon konzultiranja sa stožerom civilne zaštite, zaključili smo da je, i uz najbolju volju, fizički nemoguće osigurati poštivanje svih epidemioloških mjera kako bi ZeGeVege bio potpuno siguran za sve sudionike, osobito kada se uzme u obzir velik broj ljudi koji u dva dana održavanja ZeGeVegea posjeti festival.

Otkazivanje i neodržavanje ZeGeVege festivala bit će veliki financijski udarac za nas zbog već velikog uloženog truda i vremena svih naših djelatnika, no to je u ovom trenutku manje bitno kad ostaje veliko žaljenje što ZeGeVegea ove godine neće biti.

Ipak, umjesto ZeGeVegea organiziramo jedno iznenađenje na trgu kao i on-line aktivnosti kojima ćemo ukazati na prednosti i nužnost prelaska na vegansku prehranu. 

27.08.2020. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh