« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
NEVRIJEME I NESREĆA

Otkazani svi noćni vlakovi na relaciji Zagreb - Split

Zbog micanja vlaka s pruge koji je danas iskliznuo, te poradi lošeg vremena HŽ je otkazao dva noćna vlaka na relaciji Zagreb - Split, i obrnuto

Više o

Split

,

Zagreb

,

nevrijeme

,

,

otkazani vlakovi

Zbog vremenskih neprilika i otežanih uvjeta u kojima se mora maknuti s pruge vlak koji je jutros iskliznuo između kolodvora Zrmanja i Malovan, otkazna su dva noćna vlaka na iz Zagreba prema Splitu i obrnuto, a zbog loših uvjeta na cestama nije moguć ni zamjenski prijevoz autobusima, priopćeno je večeras iz Hrvatskih željeznica (HŽ), javlja Hina.

Putnici iz vlaka koji je jutros iskočio iz tračnica u Zagreb su stigli s pet sati zakašnjenja jer se zamjenski vlak, koji ih je preuzeo, pokvario kod Plaškog. Odvučen je do kolodvora Oštarije, gdje su presjeli u novi vlak za Zagreb.

Danas su brzi vlakovi na međunarodnim i domaćim relacijama kasnili u polascima i dolascima na zagrebački Glavni kolodvor. Vlakovi za prijevoz putnika na drugim prugama voze sa zakašnjenjm do 30 minuta, a u prigradsko-gradskom prijevozu grada Zagreba voze sa zakašnjenjem do 10 minuta, izvijestile su Hrvatske željeznice (HŽ).

07.02.2012. 22:50:33
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh