« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
UBOJSTVO

Osveta razlog za krvavi obračun na parkiralištu u Karlovcu?

Istraga u Karlovcu upućuje na osvetu nakon pokušaja ubojstva dvojice Roma u subotu u Otoku Oštarijskom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Mario Pusic / CROPIX)
Više o

obračun

,

Romi

,

Volunia

,

Massimo Marchiori

,

diplomatski imunitet

Jedan je muškarac ubijen, a više je osoba ranjeno danas popodne u pucnjavi pokraj jednoga trgovačkog centra u Karlovcu, prve su informacije karlovačke Policijske uprave. Na parkiralištu tog trgovačkog centra su mnogi Romi, što upućuje na osvetu nakon pokušaja ubojstva dvojice Roma u subotu u Otoku Oštarijskom.

Prema zasad još nepotvrđenim informacijama, na ubijenog je pucano u vožnji na staroj zagrebačkoj cesti iz drugog automobila te je do parkirališta došao sa smrtonosnim ranama. Istražni sudac Ivan Perković rekao je da tu informaciju još nije spreman potvrditi, no mnogobrojni svjedoci govore da ispred samoga trgovačkog centra pucnjave nije bilo.

Najmanje 15-ak automobila s plavim svjetlom s policijskim obilježjima i bez njih je na terenu te je, kako je potvrdio Operativno-komunikacijski centar, u tijeku potjera za počiniteljem ili više njih. Na terenu je interventni vod specijalne policije s tzv. dugim cijevima. Na velikom parkiralištu čuju se i plač i prijetnje okupljnih Roma.

U hitnoj kirurškoj ambulanti u karlovačkoj Općoj bolnici potvrđeno nam je da su dvije osobe teško ranjene i jedna lakše. Za 18 sati najavljena je konferencija za novinare u karlovačkoj Policijskoj upravi.(hina/metro-portal)

25.10.2010. 19:03:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh