« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
NEVJEROJATNO...

Ostavio u kafiću torbu s pet milijuna kuna, pa završio u zatvoru

Australska policija podigla je nekoliko optužnica protiv muškarca koji je u kafiću u Sydneyu ostavio torbu sa skoro milijun australskih dolara, a kasnije je pronađen kako omamljen sjedi na kiši

Više o

Austrija

,

zatvor

,

policija

,

optužnica

,

torba s novcem

Protiv muškarca koji je u kafiću u Sydneyu ostavio torbu sa skoro milijun australskih dolara a kasnije je pronađen kako omamljen sjedi na kiši, podignuto je nekoliko optužnica, objavila je australska policija, javlja Hina.

Osoblje kafića u Burwoodu, predgrađu Sydneya, je reklo da je jedan njihov gost nedugo nakon ulaska postao nervozan i napustio je kafić ostavivši torbu pokraj stola. Na njihovo iznenađenje u torbi je bilo 971.800 australskih dolara (oko 5,3 milijuna kuna) u novčanicama od 100 do 5 dolara, javljaju lokalni mediji.

Policija je nakon nekoliko sati našla 49-godišnjeg muškarca kako omamljen sjedi na kiši a pri uhićenju je pružio otpor. Nakon što su ga odveli u bolnicu, gdje je došao k sebi, optužen je zbog posjedovanja nezakonito stečenog prihoda, napada na policajce i još dvije optužbe koje policija nije precizirala.

25.11.2011. 09:11:21
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh