« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
HOĆE NEĆE

Ostaje li Vaha u Dinamu? Još uvijek se ne zna

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić jučer je izjavio da je uvjeren da će Halilhodžić ostati trener "modrih"

Vahid Halilhodžić
Vahid Halilhodžić (Vlado Kos/CROPIX)
Više o

Dinamo

,

Zdravko Mamić

,

Vahid Halilhodžić

Trener Dinama Vahid Halilhodžić na današnjoj konferenciji za novinare nije dao jasan odgovor na pitanje ostaje li u zagrebačkom klubu, prenosi Hina.

"Sa klupskim čelnicima neformalno sam razgovarao, a pričali smo o umjetnosti, poeziji i sličnome. Ne bih se želio osvrtati na razne medijske napise i osobno mislim da su neki prešli svaku mjeru. Ja sam nezavisan, slobodan, pripadam sebi i svojoj obitelji, te o svojoj sudbini odlučujem sam. U Dinamo sam došao nešto napraviti i radimo planove priprema i svega što nas čeka. Što se tiče kritika kolega trenera ne želim odgovarati, jer je potrebno zadržati neki etički nivo. To nije moja razina i ja svima želim sve najbolje. Neki idu zaista nisko u ovoj balkanskoj demokraciji, no još se nije rodio novinar kojem ću podilaziti da bi napisao nešto dobro o meni", kazao je Halilhodžić, čije je izjava objavljena na internetskom portalu Dinama.

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić jučer je izjavio da je uvjeren da će Halilhodžić ostati trener "modrih", iako o tome još nije službeno razgovarao sa njime. Mamić je također rekao da klub nije postavio Halilhodžiću vremenski rok do kojeg mora donijeti odluku da li ostaje u Dinamu.

U medijima se posljednjih dana puno pisalo o tome kako bi Halilhodžić po završetku sezone mogao napustiti hrvatskog prvaka, te su se spominjale ponude turskog Galatasaraya i moskovskog Dinama.

Halilhodžić je preuzeo Dinamo 16. kolovoza prošle godine, nakon što je Velimir Zajec dobio otkaz zbog ispadanja u 3. pretkolu Lige prvaka od moldavskog Sheriffa. U vrlo kratkom vremenu uspio je preporoditi momčad i Dinamo je protiv mađarskog Gyora izborio ulazak u natjecanje po skupinama Europske lige, te je u skupini sa Villarrealom, Club Bruggeom i PAOK-om do zadnjeg kola bio u igri za prolazak u nokaut fazu natjecanja. U zadnjem kolu Dinamo je kod kuće igrao protiv PAOK-a, a "modrima" je trebala pobjeda da bi dočekali proljeće u Europi. No, nažalost Dinamo to nije uspio ostvariti, na zaleđenom terenu slavio je PAOK sa 1-0.

Ipak, Dinamo je u pet od šest utakmica Europske lige pružio dobru igru, posebice na startu kada je kod kuće dobio favoriziranog Villarreala sa 2-0.

Nedavno je Dinamo po šesti puta zaredom osvojio naslov prvaka Hrvatske, a u finalu domaćeg kupa igra protiv Varaždina.

29.04.2011. 17:02:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh