« Fun
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
DRIVE A TANK

Oslobodite se stresa, prijeđite tenkom preko auta

Tvrtka "Drive-A-Tank" počela je s radom prije tri godine, a vlasnik Tony Borglum ima na raspolaganju desetak tenkova iz doba Hladog rata

Nema stresa ... :)
Nema stresa ... :) (DriveATank.com)
Više o

Drive-a-Tank

,

vožnja tenkom

Tvrtka "Drive-A-Tenk" iz Minnesote smatra da nema boljeg načina se otpusti nakupljena frustracije od vožnje tenkom preko automobila, a oni koji žele otkriti Ramba u sebi i relaksirati se na taj način mogu to učiniti za par stotina dolara, javlja televizija NBC.

Tvrtka ima šumski poligon površine 16 hektara po kojem klijenti mogu voziti tenk, pucati iz njegovih strojnica i za dodatnu naknadu pregaziti automobili ili skršiti kamp kućicu.

Tvrtka "Drive-A-Tank" počela je s radom prije tri godine, a vlasnik Tony Borglum ima na raspolaganju desetak tenkova iz doba Hladog rata. "Ovo je jedino mjesto na svijetu u kojem možete voziti tenk i pucati, a da nije u vlasništvu vlade", kazao je Borglum.

Klijenti plaćaju program u trajanju od četiri do pet sati koji uključuje sigurnosnu prezentaciju, predavanje o povijesti tenkova, vožnju i pucanje strojnicom. U osnovnoj cijeni (399 dolara ili 2375 kuna) vožnja je s otvorenom kupolom, a u nešto skupljoj varijanti simulira se "borbena situacija" i vožnja sa zatvorenom kupolom.

Za 549 dolara (3265 kuna) klijenti mogu voziti dva različita tipa tenkova, a za dodatnih 549 zdrobiti automobil. Za 749 dolara možete zdrobiti dva. Za one posebno pustolovne je paket koji košta 3500 dolara (20.825 kuna), a uključuje i vožnju "kroz" kamp kućicu.

Tvrtka kaže da je maksimalno sigurna i da još nije zabilježena nijedna nesreća. S vozačem je u tenku i instruktor, a ima i posebno ugrađena tipka koja tenk u slučaju opasnosti zaustavlja odmah.

Borglum kaže da je interes za vožnje velik.

03.07.2012. 07:46:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh