« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci
bura

Orkanski vjetrovi blokiraju promet

Dionica Sv. Rok - Maslenica zatvorena za promet zbog vjetra

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (CROPIX)
Više o

vrijeme u Hrvatskoj

,

bura Makarska

,

bura Maslenica

Zbog olujnog vjetra dionica autoceste A 1 Sveti Rok-Maslenica zatvorena je za sav promet, a obilazak je cestom Gračac-Zaton Obrovački-Maslenica, izvjestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Magla, mjestimice gusta, smanjuje vidljivost na autocesti A 6, Rijeka-Zagreb, od Zagreba do Karlovca, na vijaduktu Drežnik i od tunela Tuhobić do čvora Ravna Gora, na autocesti A 2, Zagreb-Macelj, od Zaprešića do Krapine i na autocesti A 4, od Ivanje Reke do Brezničkog Huma.

Zbog izlijevanja vode na kolnik, za sav promet zatvorene su državne ceste D 47 Dvor-Hrvatska Kostajnica i D 36 Karlovac-Koritinja.

Mokrih i skliskih kolnika ima u Slavoniji, središnjoj i sjevero-zapadnoj Hrvatskoj, a duž Jadranske magistrale (D 8) i na cestama kroz gorja mogući su odroni.

Zbog jake bure na Makarskom primorju i u Bračkom kanalu, u prekidu je trajektni promet na liniji Makarska - Sumartin na otoku Braču, doznaje se u Gradskom centru Osejava u Makarskoj. Bura na Makarskom primorju puše brzinom od 60-ak, a na udare i 90 kilometara na sat.(HAK/metro-portal)

20.12.2008. 09:13:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh