« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina
ZDRAVLJE

Opustite se na wellness vikendu u Daruvarskim toplicama

Naš prijedlog za opuštajući i zanimljiv vikend je wellness program u Daruvarskim toplicama

Opustite se u sauni i prepustite se maserima
Više o

wellness

,

termalne vode

,

Daruvarske toplice

,

ideje za vikend

Ponovno se sprema vikend lijepog vremena, koje bi trebalo iskoristiti za opuštanje i punjenje baterija prije duge i dosadne zime. Naš je prijedlog - telefon u ruke i krenite na vikend u Daruvarske točice.

Daruvarske toplice imaju tradiciju u liječenju, prevenciji i očuvanju zdravlja dugu preko dva tisućljeća. Wellness centar u Daruvarskim toplicama hotelu "Termal" nenametljivo uklopljen u prirodu na samim izvorima termalne vode u parku koji je ujedno i spomenik kulture prve kategorije i jedan od najljepših u Hrvatskoj, čime u ovoj jedinstvenoj oazi posjetitelju omogućava senzualan kontakt sa prirodom.

Na površini od 1800 četvornih metara nalaze se dva otvorena i zatvorena bazena, finska i infracrvena sauna, parna kupelj, aromaterapija, solarij, zona za njegu lica i tijela, te svijet masaža.

Uz ljepotu prirode, u Daruvarskim toplicama čeka vas 6 liječnika specijalista i 63 fizioterapeuta, koji će vam pomoći da se opustite i odmorite.

AKCIJA!
Wellness beauty program!

Za samo 273,00 kn / osobi dnevno uživajte u intimnoj spa oazi (jacuzzi, sauna, parna kupelj, aroma terapija, solarij, bazen s termalnom vodom); puni pansion, dvokrevetna soba

Rezervacije termina na upit! Sve informacije možete dobiti na sljedećim telefonima i mailu:

Daruvarske toplice, Julijev park 1, 43500 Daruvar, tel. 043/623 623 fax. 043/331 455

www.daruvarske-toplice.hr

E-mail: rezervacije@daruvarske-toplice.hr

Kao i svake godine, Daruvarske toplice organiziraju poseban program za Martinje, o čemu ćete moći više čitati na našim stranicama.

03.11.2011. 08:10:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh