« Fun
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
MAŠALA!

Optužili ga za terorizam zbog ogromnog penisa

22.5 cm dug u opuštenom stanju, vrlo često zbunjuje kontrole na aerodromima koji misle da se radi o drugoj vrsti oružja

Fotografija vijesti
Više o

najveći penis

,

Jonah Falcon

Slatke brige muče već dulje vrijeme Jonaha Falcona. Njega su na međunarodnom aerodromu u San Francisku, zbog velike izbočine koja se nazirala kod međunožja, zaustavili i pretresli djelatnici osiguranja. Međutim, ono što osiguranje nije znalo je to da Falcon u hlačama nije krio bombu ili oružje, već najveći penis na svijetu.

Ovaj je 42-godišnjak inače pisac i glumac koji još uvijek traži svoju priliku u show businessu, bez obzira na to što su mu već više puta savjetovali da krene u vode porno industrije gdje bi automatski bio lansiran među zvijezde.

U ekskluzivnom intervjuu za Huffington Post, Falcon je opisao probleme sa kojima se susreće svaki put kada je u blizini neko osiguranje.

"Bio je postavljen niz lijevu nogavicu. Nisam imao erekciju. Jedan od zaštitara me pitao nosim li nešto u džepovima. Rekao sam mu da nemam ništa", rekao je Falcon, čiji je penis dug 22,5 centimetara opušten i 34 centimetra u erekciji.

Osiguranje ga je odvelo na skeniranje i metalni detektor. "Drugi zaštitar me je pitao imam li neku vrstu izrasline", kaže Falcon kroz smijeh. Kako se kasnije ispostavilo, Jonah Falcon je stvano imao neku izraslinu u gaćama.

20.07.2012. 12:44:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh