« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
DNK NE LAŽE

Oprah ima polusestru za koju donedavno uopće nije znala

Patricia je rođena kada je Oprah (56) imala osam godina i živjela je s ocem. Nije imala pojma da joj je majka uopće trudna

Oprah Winfrey
Oprah Winfrey (Getty Images)
Više o

Oprah Winfrey

,

polusestra

Američka televizijska voditeljica Oprah Winfrey u ponedjeljak je u svom "showu" objavila da je nedavno saznala da ima polusestru koja živi u Milwaukeeju, prenosi Hina. Polusestru Patriciju predstavila je u emisiji. "Moja majka Vernita Lee je i njezina biološka majka. Istina je, ona je moja polusestra za koju uopće nisam znala da postoji", rekla je Oprah. Patricia je rođena kada je Oprah (56) imala osam godina i živjela je s ocem. Nije imala pojma da joj je majka uopće trudna. A ona je djevojčicu odmah nakon rođenja dala na usvajanje jer ju nije imala mogućnosti podizati.

Patricia je u emisiji izjavila da je godinama pokušavala saznati identitet svoje biološke majke. Agencija za usvajanje joj je prenijela majčinu želju da ne želi kontaktirati sa svojom biološkom kćeri. Međutim, u dokumentima koje joj je agencija poslala vidjela je da se neki podaci iz obiteljskog života njezine biološke majke poklapaju s onima iz života Oprah Winfrey i njezine majke, o čemu je prilog slučajno vidjela u nekoj televizijskoj emisiji. Kasnije je saznala još neke pojedinosti koje su se podudarale i potom je uspjela nagovoriti Oprahinu nećakinju na DNK testiranje. Rezultati su bili pozitivni. Bilo je to 2007. i otad je Patricia pokušavala stupiti u kontakt s Oprah, što nije nimalo jednostavno.

Slavna voditeljica je za priču saznala tek u listopadu prošle godine i zatim i sama pristala na DNK testiranje, koje je potvrdilo da joj je Patricia polusestra. Oprah je u emisiji odala priznanje svojoj polusestri što nije pokušala prodati svoju priču medijima ili ih zamoliti za posredništvo, iako godinama nije uspjevala stupiti u kontakt sa slavnom voditeljicom. "To je obiteljska stvar. Nitko drugi to ne može rješavati nego članovi obitelji. Ne bi to bilo pošteno prema Oprah", rekla je Patricia. Obiteljski život Oprah dobro je poznat. Rođena je u Mississippiju, a roditelji joj nikada nisu bili u braku i živjeli su odvojeno. Odgojila ju je baka, a kasnije je živjela s ocem. Zato i nije znala da joj je majka rodila polusestru jer joj ova to sama nikada nije priznala. "Mislila sam da sam doživjela sve u životu, ali ovo me potpuno iznenadilo", rekla je slavna voditeljica.

25.01.2011. 08:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh