« Sanjarica
objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Sanjarica - slovo B

Sanjarica, sanovnik, tumač snova, snovi - slovo B

Sanjarica slovo B
Više o

snovi

,

sanjarica

,

sanovnik

,

tumač snova

,

značenje snova

,

što znači sanjati

Što znači sanjati bodlje, bogataša, brak... Sanjarica, sanovnik, tumač snova - saznajte što znače vaši snovi - slovo B.

Sanjarica - slovo A

Sanjarica - slovo B

Sanjarica - slovo C

Sanjarica - slovo Č

Sanjarica - pojmovi na slovo Ć

Sanjarica - slovo D

Sanjarica - slovo Đ<mce:script type=

Sanjarica - slovo Dž

Sanjarica - slovo E

Sanjarica - slovo F

Sanjarica - slovo G

Sanjarica - slovo H

Sanjarica - slovo I

Sanjarica - slovo J

Sanjarica - slovo K

Sanjarica - slovo L

Sanjarica - slovo Lj

Sanjarica - slovo M

Sanjarica - slovo N

Sanjarica - slovo Nj

Sanjarica - slovo O

Sanjarica - slovo P

Sanjarica - slovo R

Sanjarica - slovo S

Sanjarica - slovo Š

Sanjarica - slovo T

Sanjarica - slovo U

Sanjarica - slovo V

Sanjarica - slovo Z

Sanjarica - slovo Ž
Pratite Metro portal na Facebooku

BABICA
Muškarac koji u snu zove babicu (primalju) da porodi dijete vjerojatno će upasti u nevolje zbog svojih ekstravagantnih navika. Ako je žena u snu bila babica, posvađat će se s mužem.

BABUN
Mladim ženama koje sanjaju ovu vrstu majmuna predskazuje brak s osobom na visokom položaju. Za druge osobe to znači sreću u poslovima.

BACANJE
Bacati nešto - u sadašnjem radu pretrpjet ćete neki gubitak.

BAČVA
Bačvu nositi - dobit ćete goste. Bačvu kotrljati - dobit ćete dobar posao. Bačva prazna - svađa u obitelji. Puna - očekuje vas neki dobitak na poslu, zbog čega će izbiti nesuglasice s vašim kolegama. Bačva bez dna - trud i muka su vam uzaludni.

BAČVAR
Ako radi - očekuje vas obilna žetva.

BADEM
Vidjeti oljušteni badem - pred vama je period briga i lošeg raspoloženja. Jesti slatki badem - primit ćete dobre vijesti ili neku pohvalu. Jesti gorki badem - na pomolu svađa s okolinom zbog nekog vašeg uspjeha.

BADEMOVO DRVO
Rascvjetano - ispunit će vam se želje. Ako nije rascvjetano - očekujte neuspjeh u ljubavi ili probleme u obitelji.

BADMINTON
Igrati ili gledati igru badmintona u snu znači da morate brzo donositi odluke ili ćete propustiti dobre prilike. Morate učiti kako biste ostali u tijeku zbivanja.

BAJKA
Pričati bajku - na javi se ne služite lažima, odn. uvijek govorite istinu. Slušati bajku - ostvarit će vam se planovi.

BAJUNET
Vidjeti ili naći bajunet - nećete moći izbjeći neku obvezu. Izgubiti bajunetu - doživjet ćete neku sramotu. Ako nekoga ubodete bajunetom morate se čuvati indiskrecia s osobama suprotnog spola.

BAKA
Vidjeti svoju baku - velika sreća u obitelji. Ona je predzank obilja.  Ako plače - očekujte neku nesreću.

BAKALAR
Vidjeti ga - brige. Jesti ga - bolest neke bliske osobe.

BAKAR
Vidjeti ga - primit ćete dobru vijest. Obrađivati ga - neće vam se ispuniti želja.

BAKRENI NOVAC
Pronaći ga - ostvarenje vaše želje neće biti moguće.

BAKLJA
Vidjeti baklju - očekuje vas velika sreća. Ako gori - dugo ćete živjeti i biti uspješni u poslu. Ako gori s plamenom bez dima - izvest ćete uspješan poslovni poduhvat. Ako je baklja puna dima - predmet ste ružnih ogovaranja. Ako je ugašena - netko od vaših znanaca će umrijeti. Gasiti baklju - doživjet ćete neuspjeh i razočaranje zbog prestanka vaše veze. Nositi baklju - ljubav će vam biti uzvraćena.

BAKLJADA
Nakon važnog, uspješno obavljenog posla, očekuje vas počast i veliki ugled.

BAKTERIJE
Umišljeni ste bolesnik.

BAL
Vama najdraža osoba poigrava se vašim ugledom i prouzročit će vam neugodnosti.

BALDAHIN
Steći ćete veliki ugled. Nalazite li se pod njim očekuju vas udobnost i zadovoljstvo.

BALERINA
Ako u snu gledate balerinu koja predivno pleše u blistavoj scenografiji, sklopit ćete nova prijateljstva i uživati u društvenim aktivnostima.

BALET
Sanjati balet upozorava na nevjeru u braku, propuste u poslovima i ljubomoru, trzavice s onima koje volite.

BALKON
Vidjeti ga - opasnost na poslu kojim se bavite! Sjediti na balkonu - kratkotrajni uspjeh. Stajati na njemu - sadašnji položaj na poslu vam je jako nesiguran. Penjati se na balkon - čuvajte se neprijatelja!

BALON
Vidjeti balon - imate mnogo neostvarenih želja. Vidjeti mnogo balona - čuvajte se lažljivaca. Ako se balon penje - imat ćete manji gubitak. Ako balon pada - vaši planovi nisu realni. Ako balon pukne - doživjet ćete neuspjeh.

BANANA
Vidjeti bananu - može biti metafora za suspregnutu seksualnu želju. To je falični simbol koji predstavlja mušku seksualnost. Jesti bananu - zaradit ćete trgujući. Nositi banane u košari - stižu vam iznenadne dobre vijesti. Brati banane - očekuju vas radosni, bezbrižni trenuci. Vidjeti trule banane - čuvajte se neke podvale.

BANČENJE
Radost i sreća.

BANDA
Ako ste u snu član bande, sudbina vam neće biti pretjerano naklonjena i upozorava na vaš nedostatak inicijative. Kada ste vođa bande, čuvajte se lopova. Vidjeti opasnu bandu zločinaca predznak je razdoblja uznemirenosti. Morate očvrsnuti i osloboditi se malodušnosti. Prisilte se na postupke koji će vašu karijeru učiniti uspješnom.

BANDIT
Vidjeti bandita ili sanjati da ste bandit znak je primitivne seksualnosti i seksualne žudnje.

BANKA
Vidjeti banku - sreća. Zatvorena banka - pretrpjet ćete štetu u trgovini. Podizati novac u banci - očekujte novčane neprilike.

BANKAR
Čuvajte se intriga. Gubitak novca obično slijedi ako sanjate bankara, čak i ako se u snu radi o unosnom poslu.

BANKET
Dobar je znak sanjati banket. Prijatelji će vas voljeti. Sanjate li sebe, okružena lijepo odjevenim uzvanicima kako jedete iz skupocjena tanjura i pijete skupa i čuvena vina, očekujte velik poslovni dobitak u svakom pogledu i sreću s prijateljima. Ako ste u snu vidjeli grozna lica i prazne stolove u čudnom okolišu, čuvajte se ozbiljnih nesporazuma.

BANKROT
Morate poduzeti korake da biste zaštitili sebe i svoju imovinu. Također ovaj san ukazuje na to da se osjećate nesigurno. Možete biti emocionalno i fizički iscrpljeni. Također, dobro razmislite o vašim planovima za novi posao.

BAR
Imat ćete svađu u obitelji zbog gubitka novca.

BARA
Vidjeti baru - ogovaraju vas. Hodati kroz baru - i pored velikog napora nećete uspjeti u ostvarenju plana. Ako ste gazili baruštinom očekuje vas loše zdravlje.

BARAKA
Pred vama su neizvjesna vremena; prijeti vam siromaštvo.

BARJAK
Vidjeti barjak - predznak sreće i ostvarenja nada. Barjak koji leprša na vjetru - najava prestanka opasnosti i neugodnosti u kojoj se sada nalazite. Nositi barjak - uskoro ćete primiti zasluženu počast i priznanje.

BARKA
Bit ćete dovedeni u neko iskušenje.

BAROMETAR
Svađat ćete se sa susjedima.

BARŠUN
Kupovati ga - imovina vam se uvećava. Ako ste odjeveni u baršun - dobro razmislite da li živite u skladu sa svojim mogućnostima! Šijete li haljinu od baršuna, srest ćete zgodnog muškarca koji će vam predano udvarati.

BARUT
Vidjeti ga - u neposrednoj ste opasnosti zbog neopreznosti u svojim postupcima. Eksplozija baruta - oslobodit ćete se nekih briga.

BARUTANA
Posao koji ste započeli previše je riskantan.

BAS
Ako netko pjeva u basu - svađat ćete se sa punicom.

BASNA
Ako u snu čitate basne netko će vam održati oštru prodiku o vašim manama.

BATAK
Dobar je predznak u snu jesti pureći batak.

BATERIJA
Ako sanjate da vam se isprazila baterija netko od vaših prijatelja doživjet će nesreću.

nastavi čitati ispod oglasa

BATINA
Vidjeti batinu - u životnoj ste opasnosti. Imati batinu u ruci - dokazat ćete svoje pravo u sukobu s lažljivcima. Slomiti batinu - vratit će vam se samopouzdanje nakon proživljene nesreće. Mahati batinom - dobar znak. Tući nekog batinom - čuvajte se laskavaca. Ako vas tuku batinom - nakon neprilika u kojima ste se našli, predstoji vam težak posao ali i mogućnost dobre zarade.

BAZEN
Sanjati vrt s bazenom u kojem rastu lopoči i druge vodene biljke najavljuje zadovoljstva za zaljubljene. Ako se u snu igrate u bazenu znači da ćete steći više vještine u posuđivanju karaktera. Sanjati kako punite bazen čistom, toplom vodom najavljue sretne dane s voljenom osobom. Hladna voda u bazenu navješćuje obiteljske teškože. Sanjate li da ste naišli na bazen pun prljave vode, to je znak da će se netko od vaših rođaka rastati. Pražnjenje bazena najavljuje razdoblje blagostanja.

BAZGA
Ozdravit ćete od neke stare bolesti. Alternativno objašnjenje kaže da u snu brati bazgu navješćuje susret i prijateljevanje sa starijom prekrasnom osobom. Piti ili praviti bazgin sok najava je velikog čišćenja - vjerojatno nakon svadbene svečanosti.

BEBA
Čuti bebin plač u snu predznak je bolesti i razočaranja. Slatka, čista beba najavljuje zadovoljstvo u ljubavi i gomilu dobrih prijatelja. Vidjeti bebu koja sama hoda znak je samostalnosti i volje da se uzdignete iznad sitnih stvari. Žena koja sanja da njeguje dijete dobila je znak da će je izdati netko u koga ima najviše povjerenja. Podići bolesno dijete u vrućici nije dobar znak. Imat ćete mnogo briga.

BEDŽ
Nositi bedž u snu navještaj je društvenog uspjeha.

BENZIN
Bit ćete oduševljeni iznenadnom viješću ali ćete se brzo razočarati.

BERBA
Vidjeti berbu - radost i sreća u obitelji. Berba bez grožđa - imat ćete neprilike. Ako vi berete grožđe - očekuje vas velika sreća u ljubavi.

BESMRTNOST
Sanjati o besmrtnosti, tjelesnoj ili umnoj znači da je nužno uložiti dodatne napore u vlastiti rad.

BESPOMOĆNIK
Vidjeti ga - primit ćete lažne vijesti.

BEZDAN
Padati u bezdan - imat ćete velikih problema na poslu. Ako netko drugi pada u bezdan - problemi na poslu bit će uskoro otklonjeni.

BIBER v. PAPAR

BIBLIJA
Čitati bibliju na glas - veselje u kući. Čitati bibliju "u sebi" - saznat ćete neku tajnu. Ako netko vama čita bibliju - umrijet će netko od vaših bližnjih.

BIBLIOTEKA
Vidjeti biblioteku - pametno iskoristite svoje slobodno vrijeme. Ako sređujete biblioteku - uloženi trud će vam se isplatiti.

BICIKL
Voziti bicikl - doživjet ćete uspjeh i priznanje u radu prije nego što ste ga očekivali.

BIČ
Vidjeti bič u svojoj ruci - budite oprezni da ne doživite poniženja i nevolje. Vidjeti bič u tuđoj ruci - očekujte neku uvredu.

BIČEVANJE
Gledati bičevanje - čuvajte se neprijatelja. Bičevati nekog - gubitak u novcu. Biti bičevan - sramota.

BIGAMIJA
Imat ćete dug i sretan brak.

BIJEDA
Biti u bijedi - materijalna situacija će vam se poboljšati. Vidjeti tuđu bijedu - zbog nečega ćete se kajati.

BIJELA BOJA
Iznenadna radost. Bjeloočnica - izbjeći ćete neprilike koje vam prijete.

BIJES
Ako ste vi bijesni na nekoga - pomirit ćete se sa osobom sa kojom ste u zavadi jer vas je dovela u opasnost. Ako su drugi bijesni - očekuje vas sreća. Ako imate bjesnilo - bit ćete vrlo ljuti. Ako sanjate bijesnu životinju - dobro ćete surađivati sa suradnicima i prijateljima.

BIJESAN PAS
Prijatelj vam radi iza leđa.

BIK
Vidjeti ga u prirodi - čuvajte se događaja koji dolaze. Vidjeti ga u staji - bit ćete pozvani na gozbu i veselje. Vidjeti mnogo bikova - očekuje vas neki novčani dobitak. Kupovati bika - svađa na pomolu. Jahati na biku - budite oprezni; moguća nesreća. Ubijati bika - izbjeći ćete veliku opasnost. Klati bika - izgubit ćete bliskog prijatelja. Bik koji napada - doživjet ćete razočaranje i neugodnosti.

BILJAR
Vidjeti da netko igra - očekujte gubitak novca. Igrati biljar - na poslu ćete biti uspješni. Kugle za biljar - nepostojana sreća u poslu; sadašnji posao neće vam biti isplativ.

BILJE
Vidjeti ga - brige na pomolu. Brati ga - veliki novčani troškovi.

BILJEŽNICA
Vidjeti bilježnicu - očekuje vas veliki posao koji ćete uspješno obaviti.

BILJEŽNIK
Naslijedit ćete bogatstvo.

BISERI
Vidjeti bisere - prijatelji vas poštuju i cijene. Dobiti bisere na poklon - čuvajte se laskavaca, mogli bi vas prevariti. Prodavati bisere - gubitak časti. Kupovati bisere - čut ćete o sebi loše vijesti. Roniti za biserima - zavaravate sami sebe.

BISERNA OGRLICA
Ako je nosite - ronit ćete suze radosnice.

BISKUP
Svađa i nemir u obitelji.

BISKVIT
Peći biskvit - ići ćete na uspješno poslovno putovanje. Jesti ga - predznak lakšeg oboljenja.

BITKA
Gledati bitku - prijeti vam opasnost. Vidjeti prijatelja u bitki - pomirit ćete se s nekim. Ako vi sudjelujete u bitki - u ljubavi ćete imati suparnika. Ako ste u bitki ranjeni - u bližoj okolini imate neprijatelja.

BIVOL
Vidjeti ga - doživjet ćete veliku radost. Divlji bivol - posjetit će vas nemio gost.

BJEŽANJE
Bježati od teškoća - teškoće na javi lako ćete savladati. Bježati od divlje životinje - oko vas se pletu intrige. Bježati pred mrtvacem - imate nečistu savjest. Bježati pred nečim neodređenim - prijeti vam opasnost. Bježanje u noći - neki gubitak u obitelji. Neuspio bijeg - predstoji vam nesretan brak ili trenuci puni briga koji će brzo proći. Pobjeći nekome - zbog loših prijatelja nalazite se u teškim trenucima koji će brzo proći.

BLAGAJNA
Puna - blagostanje. Prazna - bijeda.

BLAGAJNIČKE KNJIGE
Pretkazuju teškoće, kao i svaki drugi pisani dokument ili knjiga.

BLAGAJNIK
Biti blagajnik - stječete poštovanje važnih ljudi.

BLAGO
Vidjeti ga - bit ćete bolesni. Naći ga - zadesit će vas velika tuga. Iskopati ga - imat ćete štetu.

BLAGOSLOV
Primiti blagoslov - dugo ćete živjeti. Odbiti ga - bit ćete bolesni. Dati nekome svoj blagoslov - primit ćete veliki novac. Gledati nečiji blagoslov - osobito veselje.

BLANJANJE
Blanjati - skora smrt u obitelji.

BLATO
Vidjeti ga - ogovaraju vas. Gaziti blato - imat ćete neugodnosti pred obitelji. Biti blatan - skora bolest u obitelji. Imati pune džepove blata - imat ćete dobitak u novcu. Upasti u blato - neprilike na pomolu. Zaglibiti se u blatu - očekuje vas sreća. Valjati se u blatu - dugovi.

BLATOBRAN
Uskoro ćete putovati van zemlje. Udubljen blatobran na autu najavljuje gubitak samopouzdanja.

BLEJANJE
mlade životinje koje bleje upozoravaju na nove dužnosti i brige, no budući da se radi o ugodnim obavezama, san je ipak sretan.

BLITVA
Doživjet ćete uspjeh u poslu.

BLIZANCI
Vidjeti blizance - dugo ćete uživati u obiteljskoj sreći. Dobiti blizance - slijede svađe i razmirice u obitelji sa dugotrajnim posljedicama. Biti u društvu sa blizancima - oženjenima znači sreću, neoženjenima brigu.

BLOKADA
U radnot doba znak je gladi sanjate li da je vaša zemlja izolirana. Sanjate li blokadu neprijateljskih luka, neki će vas poznanik pogreškom proglasiti budalom.

BLJEDILO
Osoba na čijem ste licu vidjeli bljedilo, doživjet će tešku bolest, možda i smrt.

BLJESAK
Primit ćete vijesti koje će vas razveseliti.

BOCA
Puna - pretkazuje radost, veselje i napredak. Prazna - brige i neugodnosti. Razbijena - donijet ćete sudbonosnu odluku. Prazniti ili puniti bocu nekom tekućinom - očekujte promjene u obitelji.

BODEŽ
Vidjeti ga - primit ćete žalosnu vijest. Imati ga u ruci - na poslu vas očekuje siguran uspjeh. Porezati se bodežom - neki vaš pothvat završiti će neuspješno. Boriti se bodežom - budite vrlo pažljivi i nadjačat ćete svoje protivnike.

BODLJA
Vidjeti bodlje - upoznat ćete vrlo neugodnu osobu. Ubosti se na njih - imat ćete gubitak na poslu. Lomiti bodlje - doživjet ćete nesreću u kući.

BODLJIKAVO PRASE
Vidjeti ga - teškoće na poslu i u obitelji.

BOG
Vidjeti Boga - sreća. Moliti se Bogu - imat ćete štete u poslu. Psovati Boga - očekujte velike teškoće. Razgovarati s Bogom - nakratko će vam se ispuniti želje.

BOGALJ v. INVALID

BOGATAŠ
Vidjeti ga - doživjet ćete uspjeh u poslu. Sklapati sa njime posao - očekuje vas opasnost. Iznenada postati bogataš - u obitelji će započeti svađa s veoma ozbiljnim posljedicama.

BOGATSTVO
Što veće bogatstvo ste sanjali, to više teškoća ćete imati na javi.

BOGINJE
Primit ćete nenadani novčani dobitak.

BOJANJE
Ako u snu bojite nešto - na javi lažete samoga sebe. Ako netko drugi boji - očekujte bolest u kući.

BOJE
Boje ugodne oku, žarke boje - pretkakzuju dug život. Tamne boje - nevolje na poslu.

BOJIŠTE
Nagovještava tugu, žalost i moguće svađe u obitelji.

BOKAL v. VRČ

BOKOVI
Mršavi bokovi - pretkazuju neimaštinu, gladne godine. Debeli bokovi - pretkazuju obilje djece u obitelji.

BOKVICA
Skoro ozdravljenje.

BOL
Osjetiti fizičku bol - snaći će vas lakša bolest. Osjetiti bol u duši - doživjet ćete veliku radost i izgladiti nesporazume sa voljenom osobom.

BOLEST
Razboljeti se - opteretit će vas teške brige i problemi. Biti teško bolestan - ne trebate se zabrinjavati; na javi ćete biti vrlo zdravi. Biti bolestan i ležati u bolnici - zapast ćete u iznenadne troškove i dugove. Posjet bolesniku - zdravlje. Ako vas je posjetio netko bolestan - primit ćete neku nagradu.

BOLID
Na lijevoj strani - doživjet ćete nesreću. Na desnoj strani - dobitak.

BOLNICA
Vidjeti bolnicu - prijatelji će vam pomoći u rješavanju vaših velikih problema i napredovat ćete u životu. Ako iz bolnice izlazite zdravi - izbjeći ćete nekoj opasnosti. Plaćati bolničke troškove - očekuje vas siromaštvo. Ako ste u snu dopremljeni u bolnicu, upast ćete u neprilike ali ih i prevladati. na koncu žete se ponovno naći tamo odakle ste krenuli.

BOLNIČAR, BOLNIČARKA
Pretkazuju teškoće u obitelji, neugodnosti na poslu.

BOMBA
Vidjeti bombu - predznak neuspjeha vaših planova. Bacati bombu - očekuje vas iznenadni poslovni uspjeh. Ako ste ranjeni ili ste poginuli od bombe - imat ćete veliki iznenadni gubitak.

BOMBONI
Vidjeti ih - sreća. Dobiti ih - primit ćete pomoć od prijatelja. Pokloniti ih - učinit ćete dobro djelo. Jesti bombone - očekujte ljubavnu ponudu. Kupovati bombone - izgubit ćete novac. Odmotavati bombone - zaljubit ćete se na prvi pogled. Pokvareni bomboni - nesreća.

BOMBONIJERA
Dobiti je na poklon - doživjet ćete razočarenje u ljubavi. Poklanjati bonbonijeru - neiskreni ste u ljubavi.

BOR
Brzo ćete napredovati u poslu.

BORAVAK
Boraviti u nepoznatoj kući - trebali bi što prije promijeniti posao. Ako je netko odbio da vas primi u svoju kuću - izbjegavajte donošenje odluka bez prethodne konzultacije sa suradnicima.

BORBA
Gledati borbu - na javi ćete se svađati. Učestvovati u borbi - dobit ćete očekivano nasljedstvo, ali uz velike teškoće. Boriti se sa zvijerima - dobit ćete neočekivano nasljedstvo. Boriti se sa ženom - neprilike i svađe. Ako se borite sami - imate zavidne prijatelje.

BORE
Imati bore - očekuju vas neprilike i teškoće.

BOROVNICA
Vidjeti plod borovnice - vašim neprilikama dolazi kraj. Jesti ih - dobro zdravlje. Vidjeti stablo borovnice - otkrit ćete planove vaših neprijatelja.

nastavi čitati ispod oglasa

BOSILJAK
Zadovoljstvo, napredak i sreća.

BOSONOG
Biti bosonog - očekuje vas neimaština i bjeda.

BOŽIĆ
Slaviti Božić - utjeha u žalosti, uspjeh u obitelji.

BOŽUR
Znak velike i duge ljubavi.

BRADA
Velika brada - počast. Mala brada - siromaštvo. Sijeda brada - velike brige u obitelji. Crna brada - zdravlje. Smeđa brada - neprilike na poslu. Crvena brada - čuvajte se lažnih prijatelja. Bujna i duga brada - počasti i blagostanje. Brada na ženi - prijevara i gubitak na poslu. Odrezati bradu - svađa na pomolu. Brijati bradu - neprilike i opasnost. Ako vi imate crnu i gustu bradu - očekujte dobitak u igri. Ako imate prosjedu bradu - bit ćete žalosni.

BRADAVICA
Vidjeti ih - čuvajte se tuđe zlobe i da neprijatelji ne iskoriste vašu slabost. Imati ih - očekuje vas nenadani dobitak.

BRADVA (sjekira)
U životnoj ste opasnosti!

BRAK
Sklapati brak - napredovat ćete u životu i na poslu. Ako se razvodite - izuzetno ćete dobro zaraditi.

BRANA
Imat ćete nepredviđene gubitke na putu. Sanajti da voda velikom silinom ruši branu loš je znamen. Pretrpjet ćete gubitke jer niste ozbiljno razmišljali prije no što ste se upustili u akciju. Vidjeti branu na mirnoj vodi, obasjanu suncem, predznak je budućeg uspjeha. Ako je oblačno, nećete imati sreće.

BRANIČ
Kad žena sanja braniča iz neke nogometne momčadi, bit će joj bolje da se pripazi jednog bezobzirnog muškarca.

BRAT
Vidjeti brata - dug život, radost i sreća. Svađati se s bratom - doći će do nesporazuma s prijateljima i ljutnje. Opraštati se s bratom - očekuje vas veliki gubitak na poslu. Izgubiti brata - očekuje vas teška budućnost.

BRATIĆ
Očekuje vas tajna ljubavna veza.

BRATIMLJENJE
Na poslu vas očekuju neprilike.

BRAŠNO
Vidjeti brašno - napredovat ćete u životu. Mljeti brašno - očekuje vas težak posao od kojeg nećete imati koristi. Sijati brašno - pratit će vas sreća i radost. Prosipati brašno - kolegama na poslu previše vjerujete; ne govorite im svoje planove.

BRAVA
Pomirit ćete se s neprijateljima, ali budite i dalje oprezni.

BRAVAR
Prijatelj će vam povjeriti tajnu koju je dugo čuvao.

BRAZDA
Na poslu vas očekuje priznanje.

BRAZGOTINA
Srest ćete čovjeka koji je objelodanio vašu tajnu vezu.

BRBLJANJE
Ako vi brbljate - imat ćete štetu.

BRDO
Vidjeti ga u daljini - isprazne nade. Golo brdo - brige na pomolu. Gledati u brda - ispustili ste jedinstvenu priliku. Penjati se na brdo - ulazite u novi posao nedovoljno pripremljeni. Silaziti niz brdo - loše vijesti; želja vam se neće ispuniti.

BREME
Imate vrlo odane suradnike.

BRESKVE
Vidjeti breskve - dobit ćete dobre prijatelje. Jesti ih - očekuje vas susret sa dragom osobom. Brati ih - past ćete u iskušenje sa bračnim drugom svoga prijatelja. Poklanjati ih - bit ćete dobro primljeni u novoj okolini.

BREZA
Vidjeti brezu - sreća i blagostanje. Rascvjetana breza - doživjet ćete nešto lijepo. Suha breza - bolest u obitelji. Penjati se na brezu - napredovanje na poslu.

BRIGA
Ako ste vi bili zabrinuti - očekuje vas vedrija budućnost.

BRIJAČ
Vidjeti ga - opasnost. Ako vas brije - novčani gubitak na poslu.

BRIJAČNICA
Imat ćete iznenadnu štetu na poslu zbog ogovaranja vaših suradnika.

BRIJAĆI APARAT
Očekuje vas siromaštvo.

BRIJANJE
Brijati se - na poslu vas ružno ogovaraju.

BRIJEST
Bezbrižno ćete živjeti zbog izuzetnog uspjeha na poslu.

BRILJANT
Pred vama je vrlo nepovoljno razdoblje.

BRKOVI
Vidjeti ih - zdravlje. Veliki brkovi - primit ćete pohvalu na poslu. Crni brkovi - ponosit ćete se nečim. Sijedi brkovi - uzaludne nade. Brijati brkove - riješit ćete se velikih briga. Brkata žena - očekuju vas velike neprilike. Ako vi imate velike i crne brkove - previše ste zaljubljeni sami u sebe.

BRNJICA
Vaše brbljanje i samohvala donijet će vam velike nevolje.

BROD
Vidjeti brod - potrebna, a neočekivana pomoć je na putu. Nasukani brod - u velikim ste brigama, jer niste sigurni u svoje odluke. Brod na dnu mora - vaša tajna dugo neće biti otkrivena. Brod u vožnji - nepostojana sreća. Brod na mirnom moru - očekujte nasljedstvo. Brod da tone - dolazi vrijeme briga i neimaštine. Usidreni brod - izdržite sadašnje probleme jer uskoro će biti riješeni; iznenada ćete dobiti veliko nasljedstvo. Sudar brodova - neugodnosti na poslu.

BRODOLOM
Očekuju vas neugodnosti na poslu.

BROJALICE
Pomirit ćete se s nekim s kim ste dugo u zavadi.

BRITVA
Pretkazuje siromaštvo.

BRKLJA
Očekujte zapreke u svojim planovima.

BROJ
Vidjeti mnogo brojeva - snaći će vas neprilike kad im se najmanje nadate. Vidjeti određene brojeve - kupite srećku s njima. Pisati brojeve - biti ćete jako zaposleni. Brisati ih - zavaravat ćete samog sebe. Broj sedam - izuzetna sreća.

BRONCA
Vidjeti je - sreća. Taliti je - novac.

BRONHITIS
Imati bronhitis - očekuju vas velike teškoće. Ozdraviti od bronhitisa - sve teškoće uspješno ćete svladati i doživjeti veliki uspjeh.

BROŠ
Iznenadna materijalna dobit.

BRŠLJAN
Vidjeti bršljan - steći ćete vjernog prijatelja. Saditi ga - izgubit ćete vjernog prijatelja.

BRUKA v. SRAMOTA

BRUS
Ako je u vašoj ruci - očekuje vas radost i blagostanje. Vidjeti ga kod nekog - dobro pazite na sebe, doživjet ćete loše iskustvo.

BRUSAČ
Očekuje vas neugodan i ružan doživljaj.

BRVNO
Imate opasne protivnike zbog kojih ste neodlučni pri donošenju važnih odluka u svom intimnom životu.

BRZI VLAK
Očekuje vas velika i nagla promjena; neprilike i neuspjesi.

BUBANJ
Vidjeti bubanj - svađa i razmirice s prijateljima. Udarati u bubanj - svađat ćete se na poslu. Čuti bubnjanje - imat ćete neprilike s
vlastima.

BUBE
Vidjeti ih - očekuju vas neugodnosti u najbližoj okolini. Zlatne bube - iduću godinu ćete dobro zapamtiti.

BUBANJ
San u kojem ste čuli udaranje bubnja navještaj je dugo očekivana uspjeha u svezi s vašim otkrićem, pronalaskom ili zamisli. Potmuli zvuk koji dopire iz daljine predznak je neugodnosti, niza neuspjeha koji će pogoditi nekoga tko vam je jako drag.

BUBNJAR
Vidjeti bubnjara - netko iz bliže okoline vas iskorištava. Biti bubnjar - prijeti vam opasnost od požara.

BUBREG
Ako u snu vidite vlastiti bubreg prijeti vam opasnost da novac uložite u bezvrijedne dionice.

BUČA
Vidjeti buču - budite oprezni pri sklapanju novih prijateljstava; prijatelji koje imate iskreni su i odani. Brati buče - želje vam se neće tako skoro ispuniti. Jesti buču - bit ćete bolesni. Kupovati buču - nade i očekivanja će vam se uskoro ispuniti.

BUDALA
Sanjati budalastu osobu ili učiniti nešto budalasto - veoma dobro predkazanje.

BUDILICA
Čuti budilicu - bit ćete opomenuti na poslu.

BUDUĆNOST
Predviđati budućnost - budite vrlo oprezni i obazrivi kako nebi oživjeli neku staru svađu.

BUĐENJE
Ako ste sanjali rijedak san da ste se probudili, čeka vas velika sreća. San o buđenju duha otkriva da ćete imati mnogo prijatelja koji će s vama proći kroz sito i rešeto.

BUŠENJE
Buditi nekoga - prijeti vam opasnost.

BUHA
Vidjeti buhe - lažne vijesti, brige, siromaštvo. Loviti buhe - očekuje vas mukotrpan posao bez nagrade. Ubijati buhe - brige i nepredviđeni izdaci.

BUJICA
Biti u bujici - ispunit će vam se želje ali uz velike teškoće. Spasiti se iz bujice - želje će vam se uskoro ispuniti.

BUKA
Čuti buku - posvađat ćete se s bliskim prijateljima ili s rođacima.

BUKET
Primiti buket cvijeća - očekuju vas velika pažnja i radosne vijesti. Izgaziti ili baciti buket cvijeća - očekujte svađu sa prijateljem ili rastanak s voljenom osobom.

BUKTINJA v. BAKLJA

BUKVA
Ugodno će vas iznenaditi vjerni prijatelj.

BUMBAR
Doživjet ćete neugodnosti zbog ogovaranja.

BUNA
Pratit će vas sreća u započetom poslu.

BUNAR
Vidjeti bunar - sreća i zadovoljstvo. Kopati bunar - siromaštvo i brige. Usahli bunar - šteta. Duboki bunar - bogatstvo. Padati u bunar - žalost. Skočiti u bunar - sreća. Vaditi vodu iz bunara - živjet ćete u izobilju; bogata ženidba. Vaditi i piti vodu - sklopit ćete dobre, unosne poslove.

BUNDA
Zadovoljstvo zbog neočekivanog novčanog dobitka.

BUNDEVA
Imat ćete smiren i sretan obiteljski život ako u snu vidite bundevu. Žute bundeve u doba žetve usred polja kukuruza predznak su razdoblja izobilja i udobnosti.

BUNILO
Sanjati svoje bunilo - približava vam se neka opasnost. Sanjati neko drugo lice u bunilu - prijatelj vam pokušava pomoći bez vašeg znanja.

BURA
Vidjeti da puše - očekuje vas siromaštvo i problemi. Hodati po buri - iz životne borbe u koju ste zapali izaći ćete kao pobjednik. Vidjeti buru sa snijegom - velika nesreća.

BUŠENJE
Bušiti nešto - otkrit ćete tajne vaših najbližih osoba.

BUŠILICA
Gledate li u snu kako se netko služi bušilicom, obratite više pozornosti na posao a manje na isprazna zadovoljstva. Mogli biste imati suparnika u ljubavi.

BUT
Planove će vam pokvariti vaš najbolji prijatelj.

Sanjarica - pročitajte što znače vaše snovi

03.09.2021. 14:25:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  josip miljak
  13.06.2012. 17:24
  svidja mi se sxanjarica i naplacujte je
 2. avatar
  nenad
  17.02.2014. 14:25
  rijec blato NEMA? hvala
 3. avatar
  nenad
  17.02.2014. 14:28
  rijec-blato nema .pod glib bise vicdi blato ali nista-
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh