« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
HE HE

Omiljene zabave znakova horoskopa

Svaki znak horoskopa ima neke svoje male zabave koje mu/joj znače više od bilo čega na svijetu, pa saznajte što voli vaš partner

Što je napeto kojem znaku horoskopa
Što je napeto kojem znaku horoskopa (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskopski znakovi

,

znakovi horoskopa

Ovan - želi biti voljen i prihvaćen, a grešni su mu užitci odjeća, dobra vina i sve ostalo što će ga izdići iz mase, pa se najbolje osjećaju kad imaju puno novaca.

Bik obožava spavati, vjerovali ili ne, i to čak više nego fino jesti ili seksati se. Mekane površine i materijali kombinirani s masažom su stvari koje će Bika uvijek dovesti u najbolje moguće raspoloženje.

Blizanci vole putovati i upoznavati nove ljude, stjecati nova iskustva i družiti se na sve moguće načine - sve što im daje mogućnost osvajanja, dokazivanja i zavođenja, njima je zabavno.

Rak voli obitelj na prvom mjestu, no ako uz to na stolu bude i neka odlična hrana, njegove su želje upravo ispunjene. Naravno, ubit će za dobar kompliment i nagradu za svoj rad u bilo kojem obliku. 

Lav voli izgledati dobro i biti u kondiciji, pa sve ono što se može svesti pod pripreme za to njemu je dobro - vježbanje, odjeća, zlato, svila i slične stvari ... naravno, i seks.

Djevica obožava planirati, kakvi god da planovi jesu, oni će ih detaljno nacrtati i potruditi se da se ostvare, bili oni potpuno realni ili ličili na bajke iz snova male djece.

Vaga voli biti predmet obožavanja, materijalne stvari su joj iznad svega i sve što je njima lijepo bit će im i izuzetno važno - ako je uz to još i skupo, nitko sretniji od njih. 

Škorpion obožava seks, koji im je uvjerljivo najzanimljiviji od svih tjelesnih užitaka - jake osjećaje vole vidjeti i pokazivati, kod njih nema ništa površno po tom pitanju.

Strijelac voli osjećaj slobode u svakom smislu, pametovanje i filozofiranje o bilo kojoj temi seksualno ih uzbuđuje, a neobičan pristup životu gotovo bi se mogao nazvati fetišem ovog znaka.

Jarac voli kad njegov trud bude prepoznat i ljudi mu pridaju važnost i cijene ga - ništa mu ne može priuštiti veći užitak od pohvale za odlično obavljen posao.

Vodenjak jednostavno obožava roštilj ... kao personifikaciju slobode, druženja i kreativnosti koju im dozvoljava kad pripremaju hranu za ekipu koja im se sviđa.

Ribe su najveći ljubitelji romantike, tu se jednostavno nema više što reći - dajte im more, prirodu i odmor s ljubljenom osobom i one su presretne.

25.07.2015. 16:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh