« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina
STANJE NA CESTAMA

Olujna bura u Dalmaciji, poplavljene ceste u Slavoniji

Loše vrijeme i dalje tjera vozače na oprez širom Hrvatske

stanje na cestama stanje u prometu HAK
stanje na cestama stanje u prometu HAK (HAK)
Više o

Maslenica

,

bura

,

HAK

,

stanje na cestama

,

stanje u prometu

,

Borko Per

Dionicom autoceste A 1, između čvorova Sveti Rok i Maslenica, te državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovački (D 54) prometuju samo osobna vozila, zbog olujne bure. Ostali voze obilazno državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina (D 50 i D 27).

Zbog bure, Paškim mostom i dionicom Jadranske magistrale (D 8), od Senja do Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila).

Na autocesti A 5 Osijek-Sredanci, zatvoreni su ulaz i izlaz na čvoru Čepin, zbog vode na kolniku. Iz istog razloga, zatvorene su i županijske ceste: Sokolovac-Kreštelovac, Dražica-Orlovac, Bokšić Lug-Zokov Gaj, Slatinski Drenovac-Vojlovica, te lokalna cesta Čačinci-Brezovljani. Zbog klizišta kolnika zatvorena je cesta kroz Batinu (državnom cestom prema graničnom prijelazu prometuje se nesmetano-D 212).

Do 24. lipnja u 5 sati zbog radova na kružnom toku Remetinec u Zagrebu je zatvorena za sav promet Avenija Dubrovnik na dijelu od raskrižja Trnsko/Radoslava Cimermana do kružnog toka Remetinec (sjeverni kolnik), Jadranska avenija od ulice Remetinečki gaj do kružnog toka Remetinec, Jadranski most od spojne ceste (Remetinečke cesta - Jadranska avenija) do kružnog toka Remetinec, Remetinečkom cestom moći će se prometovati samo u smjeru Avenije Dubrovnik. (hak/metro-portal)

23.06.2010. 07:31:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh