« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
NAGRADA ZA USPJEH

Olsen ostaje izbornik Danske

Nogometni stručnjak i trenutni izbornik Danske Morten Olsen dobio je ponudu Danskog saveza da ostane na kormilu reprezenatacije i nakon EP-a

Fotografija vijesti
Više o

nogomet

,

Danska

,

reprezentacija

,

izbornik

,

Morten Olsen

Nakon što je odveo dansku nogometnu reprezentaciju na Euro 2012., izbornik Morten Olsen (62) dobio je ponudu Danskog saveza da ostane na kormilu reprezenatacije i nakon EP-a. Inače, Olsenu sadašnji ugovor ističe sa završetkom Eura 2012, javlja Hina.

Jučerašnjom pobjedom 2-1 protiv Portugala nogometaši Danske osvojili su prvo mjesto u svojoj kvalifikacijskoj skupini i direktan plasman na Euro 2012.

"Njegovi rezultati govore dovoljno, a i igra koju je reprezentacija pokazala u ovim kvalifikacijama dokaz je da smo na pravom putu. Morten Olsen je pravi čovjek za ovaj posao i želimo da ostane na kormilu reprezentacije", kazao je danas glavni tajnik Danskog nogometnog saveza Jim Stjerne Hansen.

Morten Olsen već 11 godina vodi dansku reprezentaciju i pod njegovim vodstvom plasirali su se na svjetska prvenstva 2002. i 2010., te na europska prvenstva 2004. i 2012.

12.10.2011. 20:09:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh