« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci
COOL

OLIVAL summer party za sjajan početak ljeta

Osim svima omiljenih Sun Milk mlijeka za zaštitu kože i sada već ultra popularne SUPER Mrkve, kao zvijezda večeri nametnuli su se proizvodi iz linije Sun Oilé

Odličan party u Opatiji
Odličan party u Opatiji (Olival)
Više o

Olival Sun

Ljeto je stiglo u punom sjaju, a nitko ne slavi ljeto bolje od Olivala i njegove SUN linije. Upravo Olival bio je glavna zvijezda sinoćnjeg summer partyja uz more i bazen, u parku predivne Ville Ariston.

Biser Jadrana, Stara dama ili Kraljica turizma - kako god tepali Opatiji, posve je jasno da je ona centar događanja u ljetnim mjesecima, a pod stoljetnim borovima poznate opatijske vile, Olival je ovom prilikom smjestio svoje najjače adute iz SUN linije.

Brojni uzvanici imali su i osobno priliku uvjeriti se u njihovu kvalitetu i efikasnost, a među njima našla su se i poznata lica poput spisateljica Ingrid Divković i Ivane Grabar, manekenki i modela Vedrane Linardić, Ivane Paris i Jelene Urukalo Murina, pjevačica Elene Tomeček Zdjelar, Martine Majerle i Sabrine Hebiri, mnogobrojnih blogerica i osoba s riječke društvene scene.

Osim svima omiljenih Sun Milk mlijeka za zaštitu kože i sada već ultra popularne SUPER Mrkve, kao zvijezda večeri nametnuli su se proizvodi iz linije Sun Oilé. Sve prisutne oduševila je činjenica kako osim sa zaštitnim faktorom 10 i  30,Sun Oilé nudi i visoki zaštitni faktor 50, a osim što štiti kožu od sunčevih zraka, koži daju ujednačen i preplanuo ten uz dodatnu hidrataciju.    

Vruća ljetna večer i savršen primorski ambijent bili su i jedinstvena prilika da se nazdravi još jednom vrućem ljetu u ugodnom društvu, prije svega istinskih zaljubljenika u prirodnu kozmetiku i u Olival.

05.07.2019. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh