« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
TRENER GA VOLI

Olić odradio prvi trening nakon osam mjeseci pauze

Sretan sam što sam izdržao cijeli trening, rekao je Olić za internetsku stranicu Bayerna

(Getty Images)
Više o

Ivica Olić

,

Bayern

Ivica Olić odradio je prvi trening za munchenski Bayern nakon skoro osam mjeseci pauze objavio je njemački bundesligaš, prenosi Hina.

Ivica je bio izvan stroja od studenog prošle godine zbog teške ozljede koljena. Oliću je na treningu stradao menisk i kolateralni ligament zbog čega je morao na operaciju koju je obavio u Sjedinjenim Američkim Državama. U svibnju je počeo s lakašim treninzima, a danas je odradio prvi trening pod punim opterećenjem. Hrvatski napadač vratio se baš na početku priprema za novu sezonu.

"Skoro osam mjeseci sam čekao kako bih trenirao s ostatkom momčadi i sretan sam što sam izdržao cijeli trening," kazao je Olić za internetsku stranicu Bayerna, te dodao: "Vjerujem kako ću spreman dočekati novu sezonu."

Olić je svjestan kako bi bilo iznimno opasno kada bi sada žurio. "Moram vidjeti kako će organizam reagirati na stres treninga. Idem korak po korak. Do početka sezone je pet tjedana."

Olićevim povratkom bio je zadovoljan i novi trener bavarskog sastava Jupp Heynckes.

"Volim igrače kao što je Olić. On je pravi timski igrač koji se nikad ne predaje i koji je posvećen močadi," kazao je Bayernov strateg.


28.06.2011. 19:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh