« Nogomet
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
ZA SVAKI SLUČAJ

Olić ide na pregled kod dr. Wohlfahrta

Prema izjavio liječnika reprezentacije, Olićeva ozljeda je blaža negoli se se to naslućivalo u subotu, ali će Ivica ipak napraviti kompletnu dijagnostiku u Munchenu

ivica Olić vratio se u reprezentaciju
Više o

Ivica Olić

,

Euro 2012.

,

Hrvatska nogometna reprezentacija

Ozljeda koju je hrvatski napadač Ivica Olić zaradio u sinoćnjem remiju protiv Norveške zabrinula je naš stručni stožer, zbog čega će Ivica u ponedjeljak rano ujutro odletjeti u Munchen na pregled u kliniku dr. Wohlfahrta, prenosi Hina.

Prema izjavio liječnika reprezentacije Zorana Bahtijarevića Olićeva ozljeda je blaža negoli se se to naslućivalo u subotu, ali će hrvatski napadač napraviti kompletnu dijagnostiku u klinici dr. Hans-Wilhelma Müller-Wohlfahrta, liječnika koji se dugi niz godina brine o Olićevu zdravstvenom stanju. Olić je u utakmici protiv Norveške iz igre izašao u 71. munuti zbog grča mišića zadnje lože desne natkoljenice, a sinoć nije bilo kliničkih znakova napuknuća.

Za očekivati je kako će se već u utorak znati koliko je Olićeva ozljeda ozbiljna, te s kakvim očekivanjima po pitanju zdravstvenog statusa hrvatski napadač ulazi u završni dio priprema te Europsko prvenstvo.

03.06.2012. 18:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh