« Nogomet
objavljeno prije 12 godina
EURO 2012.

Okupljanjem u Sheratonu počele pripreme Vatretnih

U 13 sati u zagrebačkom hotelu Sheraton okupilo se 14 igrača koji su ozlijeđeni, ranije im je završila sezone ili su poput igrača Dinama imali nešto lakši ritam

Fotografija vijesti
Više o

Slaven Bilić

,

Euro 2012.

,

Hrvatska nogometna reprezentacija

Nešto više od dvadeset dana prije početka Eura u zagrebačkom se Sheratonu okupila hrvatska nogomenta vrsta kako bi počeli s pripremama za ovo veliko natjecanje, prenosi Hina.

U 13 sati u zagrebačkom hotelu Sheraton okupilo se 14 igrača koji su ozlijeđeni, ranije im je završila sezone ili su poput igrača Dinama imali nešto lakši ritam. Na prozivci su se pojavili Kelava, Blažević, Vrsaljko, Vida, Schildenfeld, Šimunić, Kranjčar, Badelj, Mandžukić i Eduardo. Iličević i Kalinić su još na putu, no stići će večeras u Čatež, dok je Ćorluka dobio slobodno prijepodne i također će se pojaviti u Čatežu.

"Današnjim okupljanjem počeli smo i službeno pripreme za europsko prvenstvo premda smo naše pripreme započeli još nakon utakmice s Turskom te nakon ždrijeba kada smo krenuli analizirati igru naših suparnika i slagati širi popis kandidata. Reprezentacija će se okupiti dva puta, danas i u nedjelju, a jedino će nam se Olić, Pranjić i Pletikosa zbog obveza u svojim klubovima kasnije pridružiti", kazao je izbornik Slaven Bilić.

Reprezentativci odmah odlaze u Čatež gdje će boraviti do petka. Subota je slobodan dan, a u nedjelju se nastavlja s pripremam, ali u Rovinju gdje bi se trebao pridružiti i ostatak ekipe. Čekat će se tek Olić i Pranjić koje u subotu u Munchenu očekuje finale Lige prvaka protiv Chelsea, te Pletikosa koji 22. svibnja s Rostovom igra uzvratnu utakmicu za ostanak u ligi.

16.05.2012. 15:35:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh