« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
PUNA BLAGAJNA

Ogromni redovi za ulaznice za Ligu prvaka

Ukoliko do 12. rujna ne budu rasprodani svi paketi ulaznica, klub će pustiti u prodaju jednokratne ulaznice za utakmicu sa Real Madridom

Redovi su se stvarali od ranog jutra
Redovi su se stvarali od ranog jutra (GNK Dinamo)
Više o

ulaznice

,

Liga prvaka

,

Dinamo-Real

Redovi za ulaznice pred Dinamovim stadionom počeli su se stvarati rano ujutro, a blagajne su otvorile vrata u 12 sati. Sudeći prema interesu, teško da će u slobodnu prodaju doći pojedinačne ulaznice za utakmice Lige prvaka.

Naime, ukoliko do 12. rujna ne budu rasprodani svi paketi ulaznica, klub će pustiti u prodaju jednokratne ulaznice za utakmicu sa Real Madridom, koja je na rasporedu 14. rujna. Prodaja jednokratnih ulaznica bit organizirana 13. i 14. rujna, a informacija o cijenama i vrstama preostalih jednokratnih ulaznica bit će objavljena u ponedjeljak 12. rujna u 22.30 sati na službenoj internetskoj stranici kluba.

Podsjećamo, paketi ulaznica za tri domaće utakmice Dinama u Ligi prvaka mogu se kupiti isključivo na blagajnama između istočne i sjeverne tribine uz Maksimirsku ulicu. Prodaja paketa ulaznica trajat će do 12. rujna do 22 sata, a cijene paketa ulaznica su 600 kuna za tribine Sjever i Jug, 800 kuna za tribinu Istok, te 1.000 kuna za tribinu Zapad gore i 1.200 kuna za tribinu Zapad dolje.

07.09.2011. 16:54:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh