« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
OŠTROVICA-KIKOVICA

Odron zatvorio dio traka autoceste Zagreb-Rijeka

Zbog klizišta je za sav promet zatvorena ŽC 6228 u Slanom, promet je preusmjeren na Jadransku magistralu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Autocestom A6 Rijeka-Zagreb između Oštrovice i Kikovice na vijaduktu Kamenjak u smjeru Rijeke vozi se usporeno jednim trakom zbog odrona, izvjestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u Lici, Gorskom kotaru, Dalmaciji, Istri i Hrvatskom primorju. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru, te autocestom A 6 Rijeka-Zagreb od čvora Kikovica do tunela Tuhobić. Mogući su odroni duž Jadranske magistrale (D 8), te na cestama u gorju.

Zbog klizišta je za sav promet zatvorena ŽC 6228 u Slanom, promet je preusmjeren na Jadransku magistralu (D 8).

Zbog vode na kolniku, za sav promet zatvorene su državne ceste: D 47 Dvor-Hrvatska Kostajnica u mjestu Kuljani, D 36 Karlovac-Pokupsko u Koritinji, te između mjesta Gradec Pokupski i Lijevo Sredičko, kao i županijske ceste: ŽC 3195 Gračanica Šišinečka, ŽC3282 Slovinska Kovačica- Donja Kovačica-Veliki Grđevac i Slovinska Kovačica-Mala Pisanica i Dražice-Orlovac i ŽC 3156 Mala Gorica-Žažina. Županijskom cestom ŽC 3162 Međurić-Vukovje, vozi se jednim trakom (izlijevanje rijeke Ilove).

Zbog zimskih uvjeta, zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Lici na D 42 Josipdol-Poljanak, u Gorskom kotaru na lokalnim cestama na području Vrbovskog, Delnica i Čabra, u zaleđu Novog Vinodolsko te u podnožju Učke.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

U prekidu su katamaranske linije te iz Split za Brač, Hvar, Korčulu, Lastovo i Vis.

23.02.2010. 07:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh