« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
JADRANKA KOSOR:

Odluka o HEP-u stiže najkasnije sutra

Predsjednica Vlade osvrnula se i na situaciju u Ini i Podravci, ali kaže da o tome ne može ništa odlučiti dok ne sazna "o čemu se točno radi"

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Adrej Švoger/Cropix)
Više o

HEP

,

Damir Polančec

,

Jadranka Kosor

,

INA

,

Podravka

Premijerka Jadranka Kosor danas je, upitana da komentira najnovija zbivanja u Hrvatskoj elektroprivredi (HEP), u kojoj je petero djelatnika policija osumnjičila da su tvrtku oštetili za gotovo 700.000 kuna, izjavila da o tome još ne može govoriti.

Tijekom današnjeg dana traju konzultacije oko toga i sigurno će biti nekih odluka u kontekstu najnovijih događaja, ali imam još nekoliko sastanka oko toga i mislim da će tijekom dana ili najkasnije sutra biti donesena određena odluka, izjavila je Kosor.

Upitana pak hoće li nakon današnje sjednice Nadzornog odbora Ine biti objavljen ugovor s MOL-om, Kosor je rekla da treba pričekati da se vidi što će biti odlučeno na sjednici, ali je i potvrdila da je ona osobno tražila taj ugovor na uvid.

Kosor je komentirala i događanja u Podravci, rekavši da čeka da nadležne institucija i državna tijela odrade svoj posao.

Na pitanje hoće li potpredsjednik Vlade Damir Polančec zbog navodne povezanosti s problemima u Podravci biti smijenjen, Kosor je odgovorila da ne može donijeti niti jednu odluku dok ne dobije podatke o čemu se tu zapravo radi. (hina/metro-portal)

21.09.2009. 15:52:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh