« Televizija
objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana
AXN

Odličan vikend na AXN Adriji

Međunarodne zavjere, borba protiv vanzemaljaca, hvatanje ubojice u ženskom internatu – puno akcije i smijeha ovaj vikend na AXN Adriji

Sjajan vikend
Sjajan vikend (AXN)
Više o

vikend

,

AXN Adria

Za posljednji vikend u mjesecu AXN Adria donosi porciju odličnih akcijskih i humorističnih naslova koje će emitirati u prime time terminima od petka 24. do nedjelje 26. studenog. Na programu će se naći „Napad na Osamu Bin Ladena", „Crni sati", „Pripravnici", „Izbrisani" i posljednji nastavak komedije „Debela mama".

Petak, 24. studenog

„Debela mama: Kakav otac, takav sin", zadnji je u nizu poznatih policijskih komedija Martina Lawrencea koji je zaradio više od 82 milijuna dolara na box officeu. Malcolm Turner ili Hattie Mae 'Big Momma' Pierce ovaj put će se udružiti sa svojim sinom Trentom na „undercover" zadatku u ženskom internatu. Komedija je na programu od 21:00.

U 22:24 će uslijediti horor akcija „Crni sati" u kojoj grupa američkih studenata u Moskvi pokušava spasiti svijet od napada vanzemaljaca. Osim u petak film će se naći na programu i u subotu u 19:30 te u nedjelju u 21:00.

Subota, 25. studenog

Akcijski hit „Napad na Osamu Bin Ladena" (od 21:00). donosi istinitu priču iz 2011. koju Bijela kuća nikad nije ni potvrdila, ni zanijekala. Pripadnici Tima 6 američke ratne mornarice proći će obuku za najvažniji zadatak njihove vojne karijere - noćni napad na kompleks u kojem se nalazi najtraženiji čovjek na planeti Osama Bin Laden.

Komedija „Pripravnici" na programu je od 22:40 i donosi priču od trgovcima Billyju i Nicku čije karijere su ugrožene zbog razvoja digitalnih tehnologija. Njih dvojica se stoga odlučuju prijaviti za posao ni manje, ni više nego u Googleu. Komedija iz 2013. postigla je i solidan uspjeh na kino blagajnama uz zaradu veću od 90 milijuna dolara. Osim u subotu na programu će se naći i u nedjelju u 18:50.

Nedjelja 26. studenog

Uz „Pripravnike" (18:50) i „Crne sate" (21:00) nedjelja donosi triler „Izbrisani". Priča filma se vrti oko Bena Logana (Aaron Eckhart), bivšeg agenta CIA-e, i Amy (Liana Liberato), njegove otuđene kćeri, koji su prisiljeni na bijeg kada njegovi poslodavci izbrišu sve podatke o njegovom postojanju i oboje ih označe kao dio velike međunarodne zavjere.

23.11.2023. 16:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh