« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci
ROŠADA U HOLDINGU

Odlazi Slobodan Ljubičić

Nakon špekulacija o navodnoj smjeni prvog čovjeka Holdinga, Ljubičić je spasio obraz i sam podnio ostavku.

Dok radnici zagrebačkih poduzeća rade dvije smjene, Ljubičić uživa u godišnjem na Hvaru.
Dok radnici zagrebačkih poduzeća rade dvije smjene, Ljubičić uživa u godišnjem na Hvaru. (Jure Mišković, CROPIX)
Više o

Zagrebački holding

,

Slobodan Ljubičić

,

ostavka

Predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić podnio je danas ostavku na tu dužnost navodeći kao razlog "propust koji se dogodio objavom materijala na web-stranicama Zagrebačkog holdinga i s time povezanim medijsko-političkim pritiscima, a što može izazvati poteškoće u funkcioniranju te uspješne tvrtke".

U ostavci također navodi da to čini "usprkos nedvojbeno uspješnom poslovanju i vrlo dobrim rezultatima Zagrebačkog holdinga podnosim ostavku na mjesto predsjednika Uprave".

"Uz to na ostavku su me ponukali i obiteljski i osobni razlozi", navodi u tekstu ostavke Slobodan Ljubičić, a koji je dostavio medijima.

Njega je kako sam kaže prema moralnoj dužnosti slijedio Nenad Ivanković, koji je  podnio danas ostavku na dužnost savjetnika za medije predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodana.

"S obzirom da je predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga gospodin Slobodan Ljubičić podnio ostavku, a da sam ja bio njegov savjetnik za medije, smatram svojom moralnom obvezom da i ja podnesem ostavku na moju dosadašnju funkciju u Zagrebačkom holdingu", stoji u tekstu ostavke Nenada Ivankovića dostavljenom medijima. (HINA)

12.08.2008. 14:28:15
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh