« Zagreb
objavljeno prije 10 godina
DA?

Odgađa se razvrstavanje otpada u Zagrebu

Nakon svih reklama i samohvala koje je Bandić tjednima plasirao po medijima, odluka o razvrstavanju otpada odgađa se na neodređeno

Puno buke nizašto
Puno buke nizašto (Screenshot YouTube)
Više o

Milan Bandić

,

odgoda

,

odluka o odvojenom prikupljanju otpada

,

sanacija Jakuševca

Milan Bandić najavio je kako će se odluka o odvojenom prikupljanju otpada, koja bi trebala početi s primjenom 1. srpnja ove godine, prolongirati koliko god bude trebalo jer se problem, kaže sada odjednom Milan, ne može riješiti preko noći.

Time je zaključena bjesomučna kampanja po medijima u kojoj je ajngemahtec Bandić pokušao uvjeriti javnost da je sredio problem otpada, jednako brzo i učinkovito kao što radi i ovo tradicionalno jelo.

Naravno, floskule su jedno, život je drugo, pa je uobičajenim spinovima u stilu "mi smo prvi, mi smo jedini" pokušao opravdati činjenicu da Plan gospodarenja otpadom, nužan za odvojeno prikupljanje otpada još uvijek nije usvojen, štoviše, tek će najesen u skupštinsku proceduru.

Uz to, Zagreb nema ni lokaciju za mehaničko-biološku obradu otpada, pa stvarno nije jasno kako je Bandić mislio započeti odvajanje otpada.

"Mi smo prvi sanirali Jakuševac" je rečenica na koju ne treba trošiti riječi - Jakuševac zaudara do neba, plaćaju se odštete građanima, nema uporabnu dozvolu ... sve u svemu, saniran na tipičan bandićevski način - potrošene su stotine milijuna kuna, rezultata nema, no on tvrdi da ima. 

Definitivno je vrijeme da Zagrepčani stave pravu stvar na pravo mjesto, no to kružić oko Bandićeve liste na izborima.

12.06.2014. 08:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh