« Zagreb
objavljeno prije 10 godina
ODLIČNO

Dani Vlaške od 12. do 14. lipnja

Svi koji se nađu ovoga mjeseca u jednoj od najstarijih ulica naše metropole 12., 13. i 14. lipnja moći će uživati u iznimnoj ponudi vrijednih trgovaca i obrtnika

Dani Vlaške od četvrtka do subote
Dani Vlaške od četvrtka do subote (Arhiva)
Više o

Dani Vlaške

Svaki drugi četvrtak u mjesecu u trajanju od tri dana u zagrebačkoj Vlaškoj ulici održavaju se Dani Vlaške. Svi koji se nađu ovoga mjeseca u jednoj od najstarijih ulica naše metropole 12., 13. i 14. lipnja moći će uživati u iznimnoj ponudi vrijednih trgovaca i obrtnika koji su, između ostalog, pripremili i posebni autohtoni asortiman sa specijalnim popustima.

Trgovci, obrtnici i lokali koji nude specijalnu lipanjsku ponudu žele oživiti tradiciju španciranja po Vlaškoj, označili su svoje poslovne prostore crvenim plakatima. Ta drevna tradicija utemeljena je davne 1769. godine kada je u ulici obitavalo 38 krznara, 27 postolara, 22 čizmara, 21 krojač i šest mesara.

Tradicija održavanja Dana Vlaške započela je prije nešto više od godinu dana na inicijativu brojnih vlasnika firmi i lokala u toj ulici. Po iznimno povoljnim cijenama možete obnoviti garderobu, kupiti komad unikatno izrađenog nakita, počastiti se omiljenom slasticom ili frizurom po najnovijim trendovima i sl., a sve to uživajući u šetnji po svježem zraku daleko od vreve zagušljivih trgovačkih centara. Zato, postanite i vi dio višestoljetne tradicije, dođite i uživajte!

09.06.2014. 17:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh