« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
Tom Cruise

Očinstvo Toma Cruisea dovedeno u pitanje

Andrew Morton tvrdi da je Suri začeta spermom osnivača scijentologije

JE LI SE kod Cruiseovih odigrao scenarij iz ‘Rosemaryne bebe’?
JE LI SE kod Cruiseovih odigrao scenarij iz ‘Rosemaryne bebe’? (AFP)
Više o

Tom Cruise

U JAVNOST su izašli neki skandalozni detalji iz neobjavljene biografije Toma Cruisea autora Andrewa Mortona, poput toga da je Suri Cruise začeta kao ‘Rosemaryna beba', da njegovu bivšu ženu Nicole Kidman scijentolozi ucjenjuju seksi snimkama, da je glumac drugi po hijerarhiji u Scijentološkoj crkvi te da mu je nova misija regrutirati u njihove redove Davida Beckhama.

Riječ odvjetnika
‘Sve je to hrpa laži. Knjiga tvrdi da scijentologija upravlja Tomovim životom. Zastupam ga 20 godina i nikada o njegovim poslovima nisam raspravljao s Miscavigeom', rekao je Cruiseov odvjetnik Bert Fields.

Svakako je najbizarnija tvrdnja da neki fanatični scijentolozi vjeruju kako je dvogodišnja Suri Cruise zapravo oplođena spermom preminulog osnivača scijentologije L. Rona Hubbarda te da se Katie Holmes sigurno osjećala kao da joj se život pretvorio u horor ‘Rosemaryna beba' u kojem žena rađa đavolje dijete. Tvrdi i da scijentološki vođa David Miscavige u potpunosti upravlja životom i karijerom 45-godišnje holivudske zvijezde. Njihov neprirodni odnos potkrepljuje i podatkom da se Miscavige pridružio Tomu i Katie na njihovu medenom mjesecu na Maldivima 2006. godine.

Cruise je sve te tvrdnje demantirao i najavio tužbu tešku 100 milijuna dolara, koliko će tražiti od izdavača knjige Martin's Pressa ukoliko biografija ugleda svjetlo dana. Cruiseovi scijentološki počeci sežu iz 1986. kada ga je regrutirala prva žena Mimi Rogers, koja mu je i dala prvu literaturu o tome, javlja Net.hr. 

Piše: MEX
08.01.2008. 10:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh