« Biznis
objavljeno prije 7 godina
SAVJETI

Obrt ili tvrtka? Pročitajte na Tilio.hr

Cilj projekta je poboljšanje trenutačne poduzetničke klime u Hrvatskoj, a središnji dio je portal tilio.hr gdje je moguće besplatno preuzeti e- knjigu „Vodič za pokretanje novog posla"

Pokrenite svoj posao
Pokrenite svoj posao (Arhiva)
Više o

poticaji

,

otvaranje

,

tvrtka

,

Virtualna Tvornica

,

Tilio.hr

,

paušalni obrt

Zagrebačka agencija za digitalni marketing Virtualna Tvornica je nedavno pokrenula projekt Tilio.hr - savjetodavni sustav namijenjen budućim malim i srednjim poduzetnicima kako bi što jednostavnije pokrenuli vlastiti posao.

Cilj projekta je  poboljšanje trenutačne poduzetničke klime u Hrvatskoj, a središnji dio je portal tilio.hr  gdje je moguće besplatno preuzeti e- knjigu „Vodič za pokretanje novog posla" te infografike „Vodič za otvaranje tvrtke" i „Vodič za otvaranje obrta".

Navedene brošure sadrže kronološki poredane i objašnjene korake koje budući vlasnici obrta ili tvrtke moraju proći kako bi pokrenuli vlastiti posao, odnosno postali poduzetnici.

Prema reakcijama korisnika Tilio.hr servisa najčitaniji sadržaji na portalu su kolekcija Pitanja i odgovora budućih poduzetnika te rubrika Savjeti koja se bavi temama vezanim uz procedure otvaranja tvrtke, pribavljanje poslovnog prostora, potpore za samozapošljavanje, inicijalnih troškova otvaranja tvrtke - da nabrojimo samo neke. 

Dodatnu vrijednost projekta predstavlja individualni pristup u besplatnoj, brzoj i modernoj podršci, odnosno savjetovanju korisnika, a koje je, na žalost, gotovo nemoguće dobiti od strane državnih tijela nadležnih za pitanja s kojima se susreću svi u fazi otvaranja tvrtke ili obrta.

Vodič za pokretanje novog posla" je zamišljen kako bi budućim poduzetnicima olakšao proceduru pokretanja vlastitog posla, a najveću prednost predstavlja detaljan uvid u potrebnu dokumentaciju, vremenske rokove i okvirne iznose inicijalnih troškova za otvaranje tvrtke, odnosno obrta.

Savjetodavni tim iz agencije Virtualna Tvornica svima zainteresiranima stoji na raspolaganju kao izvor besplatnih savjeta i informacija vezanih uz odluku "tvrtka ili obrt?", a svojim iskustvom i specifičnim znanjima mogu pomoći novim poduzetnicima da postave optimalne temelje za buduće poslovanje, iskoriste državne potpore i nove tehnologije kako bi se fokusirali se na razvoj poslovanja - a sve to uz manje zamaranja birokracijom i ostalim preprekama.

06.05.2017. 09:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh