« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
MODERNA TEHNOLOGIJA

Obožavatelji žele hologram Raya Charlesa

Nakon uspjeha s hologramom 2Paca. obožavatelji žele da stručnjaci "dignu iz mrtvih" Raya Charlesa, potom Elvisa, Johnnyja Casha, Lennona i Sinatru

Fotografija vijesti
Više o

koncert

,

hologram

,

Ray Charles

,

2Pac

Kad se hologram pokojnoga repera Tupaca Shakura pojavio na pozornici sa Snoop Doggom na nedavnome festivalu Coachelli, publika je bila zadivljena činjenicom da se, barem putem moderne tehnologije, izvođač vratio iz mrtvih, javlja Hina.

Na zahtjev Reutersa agencija za istraživanje tržišta iz Los Angelesa E-Poll Market Research koja za potrebe hollywoodskih velikih studija i televizijskih mreža ispituje mišljenje javnosti o slavnim ličnostima sastavila je popis pokojnih zvijezda koje su i dalje popularne i koje bi, poput Tupaca mogle privući publiku na koncert, makar i kao hologram.

Iako ima status kralja rock and rolla, Elvis Presley plasirao se tek na drugo mjesto, izjednačen s pjevačem countryja Johnnyjem Cashom. Prvi je legenda soula Ray Charles. Četvrti je John Lennon, a peti Frank Sinatra. Drugi kralj, ovaj put popa, Michael Jaskcon nije ušao u prvih deset, a Tupac koji je izazvao senzaciju na Coachelli bio je tek 16., odmah iz Tammy Wynette.

28.04.2012. 12:35:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh