« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
MLADI, POZNATI I PRLJAVO BOGATI

Objavljena rang lista najbogatijih mladih glumaca

Daniel Radcliffe, zvijezda Harryja Pottera, sa zarađenih 450 milijuna kuna prvi je na listi najbogatijih glumaca ispod 30 godina, a slijede ga Keira Knightley, a potom Robert Pattinson

Daniel Radcliffe je najbogatiji glumac ispod 30 godina
Daniel Radcliffe je najbogatiji glumac ispod 30 godina (Arhiva)
Više o

Keira Knightley

,

bogatstvo

,

Daniel Radcliffe

,

Robert Pattinson

,

sumrak saga

,

mladi glumci

,

Harryja Pottera

Daniel Radcliffe, zvijezda Harryja Pottera, na vrhu je popisa najbogatijih britanskih zvijezda mlađih od 30 godina, objavljeno je u utorak.

Popis objavljuje časopis Heat, a na njemu je Robert Pattinson, glavni glumac konkurentske vampirske sage Sumrak skočio s petoga na treće mjesto i preskočio dvojicu Radcliffeovih kolega iz Pottera Emmu Watson i Ruperta Grinta.

Glumica Keira Knightley koja je glumila u više Pirata s Kariba, ostala je druga na Heatovu popisu, a pjevačica Adele na 16. je mjestu najviše plasirana nova zvijezda na listi.

Radcliffe (22) je igrao dječaka čarobnjaka u adaptacijama bestselera J. K. Rowling i zaradio 51,8 milijuna funta, odnosno oko 450 milijuna kuna, procijenio je Heat. Samo u 2011. glumac je zaradio 6,1 milijun funta više nego u 2010.

Keira Knightley je ukupno zaradila 30,9 milijuna funta, Pattinson 24,9 milijuna, Watson 23,9, a Grint 21,7 milijuna funta.

29.11.2011. 13:37:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh