« Film
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
JEDVA ČEKAMO

Objavljen službeni teaser za Trainspotting 2

Film će se u kinima pojaviti sljedeće godine u siječnju

Fotografija vijesti
Više o

Trainspotting

,

Ewan McGregor

,

Danny Boyle

,

Robert Carlyle

Redatelj Danny Boyle uspio je okupiti originalnu glumačku ekipu i u svibnju ove godine počeo snimati nastavak svog najhvaljenijeh filma, kutnog Trainspottinga iz 1996. 

U filmu će nastupiti Ewan McGregor kao Mark "Rent Boy" Renton, Ewen Bremner kao Daniel "Spud" Murphy, Jonny Lee Miller kao Simon "Sick Boy" Williamson, Robert Carlyle kao Francis "Franco" Begbie i Irvine Welsh (pisac knjiga koje su poslužile kao predložak za oba filma) kao Mikey Forrester.

Za one mlađe, "Trainspotting" je britanski film iz 1996. reditelja Dannyja Boylea baziran na istoimenom kultnom romanu Irvina Welsha, koji prati ekipu ovisnika o heroinu u kasnim osamdesetima.

U nastavku kultnog filma režiser Danny Boyle također se poslužio Welshovim predloškom, knjigom Porno koja prema Boylovim riječima nije tako briljantna kao piščev prvijenac, no iskoristio ju je kao predložak za film. "Čekao sam dvadeset godina da moji glumci ostare toliko da bi mogli glumiti deset godina starije inačice svojih likova iz originalnog filma", s humorom je primijetio redatelj.

Film "Trainspotting" svrstao se u kultne britanske filmove poput Kubrickove "Paklene naranče" koji je izazvao tijekom pojavljivanja slične kontroverze.

Kao bi obilježili dvadesetu godišnjicu prvog filma i razveselili brojne fanove koji željno očekuju nastavak, na YouTubeu je osvanuo službeni kratki trailer filma. 

26.07.2016. 15:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh