« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
POMOZITE

Obitelji u svibnju - trebamo vašu pomoć

Zagrebački humanitarci za mjesec svibanj izdvojili su dvije obitelji u teškoj životnoj situaciji kojima treba hitno pomoći

Pomozite zajedno sa Zagrebačkim humanitarcima
Pomozite zajedno sa Zagrebačkim humanitarcima (Zagrebački humanitarci)
Više o

Zagrebački humanitarci

,

humanitarna pomoć

Zagrebački humanitarci neumorno pomažu i dalje, a u mjesecu svibnju žele naročitu pažnju posvetiti ovim obiteljima u vrlo nezavidnoj situaciji.

OBITELJ 11

Oni su mladi par (24 i 28 godina), ona u invalidskim kolicima, on skoro pa slijep (20% vida). Žive kao podstanari i imaju svaki 1200kn primanja. Roditelji ih pomažu koliko mogu (njoj kupuju skupi lijek za bolest bubrega bez kojega ne bi mogla živjeti - 1900 kn/mjesec), ali ne mogu im ni oni puno pomoći. Njih dvoje zapravo ne traže ništa. Traže priliku kako bi sami zaradili sebi za život. Pa ukoliko znate nekoga tko bi želio zaposliti osobu s invaliditetom javite nam se za detalje. a njih potražujemo hranu, higijenske potrepštine i darovne kartice.

OBITELJ 2

Bračni par sa troje djece od kojih su dvoje još u pelenama. Muž radi ali nije dobio plaću već neko vrijeme. Dječji doplatak im nije bio obračunat protekli mjesec pa ga nisu dobili. Žive kao podstanari od porodiljne naknade. Za njih potražujemo pelene veličinu 3 i 5, vlažne maramice, te dječju kozmetiku kao i hranu, higijenske potrepštine i darovne kartice trgovačkih lanaca.

Sve kontakte možete pronaći na njihovoj Facebook stranici!

11.05.2016. 19:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh