« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Obitelj Travolta obratila se javnosti

Sretna obitelj u vrijeme kada je Jett bio još maleni dječak
Sretna obitelj u vrijeme kada je Jett bio još maleni dječak (Corbis)
Više o

John Travolta

,

Jett Travolta Kawasaki sindrom epileptični napad

,

Kelly Preston

,

smrt Travoltinog sina

Roditelji dječaka Jetta Travolte, glumački par John Travolta i Kelly Preston doživjeli su najveću tragediju koja se roditeljima može dogoditi. Njihov šesnaestogodišnjak izgubio je život za vrijeme obiteljskog odmora u vikendici na Bahamima. Nakon što se danima špekuliralo o uzrocima smrti među kojima se navodio i propust roditelja koji navodno nisu željeli priznati da dječak ima astmu nego su kao scientolozi objasnili bolest Kawasaki sindromom, par se prvi puta obratio javnosti.

Potvrdili su kako je dječaka bez svijesti u kupaonici pronašla dadilja, a pretpostavlja se da je preminuo nakon napadaja udarivši glavom o kadu ili WC školjku. 'Shrvani smo tugom i činjenicom da je otišao tako mlad te s njim nismo proveli mnogo vremena. Njegovat ćemo uspomenu na vrijeme s njim do kraja svojih života', izjavili su Travolta i Preston u prvoj izjavi za javnost nakon smrti sina.

Na web stranici Johna Travolte objavljen je tekst u kojem stoji kako je Jett bio dijete koje svaki roditelj  može samo poželjeti, a u duhu scientologije odlučili su žalovati spokojno i prihvatiti činjenicu da njihovog jedinog sina više nema.

'Primili smo mnogo poruka sućuti od ljudi širom svijeta i želimo zahvaliti svima na molitvama i podršci. To nam je mnogo značilo. Lijepo je to podsjećanje na naslijeđeno božanstvo u ljudskom duhu koje nam daje nadu za svjetliju budućnost.'

Mladi je Jett obolio kada su mu bile samo dvije godine. Par ima još jedno dijete, osmogodišnju Ellu Bleu.(metro-portal)

05.01.2009. 10:40:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh