« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca
POSLJEDNJI POZDRAVI

Obitelj se oprašta od Natashe Richardson

Nesretno stradalu glumicu s teškim ozljedama mozga na životu održavaju aparati.

Natasha Richardson
Natasha Richardson (Getty Images)
Više o

New York

,

Quebec

,

teške ozlijede

,

Natasha Richardson

,

nesreća na skijanju

,

Mont Tremblant

,

Joely Richardson

,

Liam Neeson

,

Vanessa Redgrave

,

posljednji pozdrav

Britanska glumica Natasha Richardson (45) koja je u ponedjeljak nakon nesreće na skijanju u teškom stanju hospitalizirana u bolnici u Montrealu, prevezena je u svoj dom u New Yorku kako bi provela zadnji dan života uz članove obitelji. Glumici je prema pisanju britanskog Dailymaila zbog teške ozlijede glave mozak znatno oštećen te je u stanju vegetiranja, a na životu ju održavaju aparati.

Natasha je trenutno je smještena u bolnici Lenox Hill u New Yorku gdje je živjela sa suprugom, slavnim glumcem Liamom Neesonom (56). Članovi obitelji među kojima su glumičina majka Vanessa Redgrave, sestra Joely Richardson, te sinovi Michael (13) i Daniel (12), pristigli su sinoć u bolnicu kako bi ju posljednji put vidjeli i oprostili se od nje.

Glumica se ozlijedila u ponedjeljak tijekom sata učenja skijanja u kanadskom odmaralištu Mont Tremblant u Quebecu. Natasha je navodno pri kraju jednog laganog spusta na dijelu staze zvanom Flats pala, te iako nije imala kacigu kroz smijeh izjavila kako je sve u redu i odbila liječničku pomoć.

No, nakon povratka u hotel požalila se na jaku glavobolju te je prebačena u Centre Hospitalier Laurentien gdje joj je pružena pomoć, nakon čega je premještena u bolnicu Sacre Coeur u Montreal odakle ju je suprug Liam u besvjesnom stanju odpratio u New York.

Izjava obitelji o stanju nesretno stradale glumice očekuje se kasnije tijekom dana.

18.03.2009. 17:39:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh