« Kultura
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
NAJAVE

O ženama i muškarcima na novoj Ženskoj priči

Bit će tu priče o razlikama muškaraca i žena, o pojmu ženstvenosti, ženskoj seksualnosti, umijećima zavođenja, ali i zadržavanja partnera

Nova Ženska priča
Nova Ženska priča (Arhiva)
Više o

klub SAX

,

Ženska priča

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati na temu muško-ženskih odnosa.

Komičarka Marijana Perinić ovaj će mjesec ugostiti kantautoricu, pjevačicu, novinarku i voditeljicu Alku Vuicu, poznatu po svom britkom jeziku i direktnim odgovorima, uz puno šarma i lucidnosti. Sigurno neće nedostajati smijeha, za što će se pobrinuti gošća iz Beograda, renomirana srpska glumica i stand up komičarka Sandra Silađev, poznata po umjetničkom imenu Dinja, a za čijim video uratcima na društvenim mrežama ludi cijela regija. Svakako će biti zanimljivo čuti stručno mišljenje psihoterapeutkinje i seksualne teraupeutkinje Nataše Barolin Belić, ali i muškog gosta, Danijela Neseka, poznatog kao  BadBoy, koji je već dva puta izabran najboljim svjetskim trenerom zavađanja za muškarce.

Bit će tu priče o razlikama muškaraca i žena, o pojmu ženstvenosti, ženskoj seksualnosti, umijećima zavođenja, ali i zadržavanja partnera, te svim onim situacijama koje upravo čine muško-ženske odnose nepresušnom temom za dobar razgovor.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu SAX!  (Palmotićeva 22/2, Zagreb), u utorak 20. studenoga 2018. godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče čija šesta sezona traje do lipnja 2019. godine u prostoru kluba Sax!

20.11.2018. 15:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh