« Biznis
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
ODLIČNO

NTL prvi trgovački lanac koji testira hrvatsku aplikaciju ScanShop

ScanShop omogućuje kupcu da samostalno skenira artikle preko vlastitog mobitela i tako preskoči čekanje u redovima za blagajnu

Eto ga ;)
Eto ga ;) (Arhiva)
Više o

aplikacija

,

NTL

,

ScanShop

NTL - Narodni trgovački lanac prvi je prepoznao vrijednost hrvatske aplikacije ScanShop i omogućio testiranje u vlastitim trgovinama. Aplikacija je u sklopu EU projekta došla do faze u kojoj je spremna za korištenje u trgovinama, iako još uvijek s početnim setom funkcionalnosti, a testiranje u stvarnim uvjetima nužan je preduvjet za daljnji razvoj aplikacije kako bi ostvarila puni potencijal.

ScanShop omogućuje jednostavnije iskustvo kupovine na način da omogućava kupcu da u trgovini samostalno skenira željene artikle preko vlastitog mobitela i tako preskoči čekanje u redovima za blagajnu.

Direktor NTL-a Martin Evačić povodom suradnje izjavio je: „Drago nam je što imamo priliku prvi testirati inovativni hrvatski proizvod i provjeriti koje su tehničke i operativne mogućnosti za njegovu provedbu. Uz podršku malim tehnološkim start up tvrtkama, svakako nam je cilj kupcima omogućiti još veće zadovoljstvo kupnjeUvođenjem ScanShopa potencijalno se otvara mogućnost za bolje iskorištenje vremena naših djelatnika kako bi oni, umjesto na blagajni,  bili na usluzi kupcima prilikom odabira proizvoda."

Aplikacija ScanShop omogućuje više vremena za odabir proizvoda umjesto čekanja u redovima na blagajni, samim time smanjuje frustraciju za kupca i iskustvo čini pozitivnijim. Dodatno, korisniku omogućuje personalizirani sadržaj na temelju liste za kupovinu i prethodnih kupovina te sve informacije o proizvodu ili akcijama u pojedinim trgovinama.

Sretni smo što je nas je NTL prepoznao kao mogućeg partnera i omogućio nam da testiramo aplikaciju u stvarnim uvjetima. U ovoj fazi će to činiti razvojni tim ScanShopa uz podršku djelatnika NTL-a, a nadamo se da će upravo saznanja iz testne faze omogućiti da ScanShop još više napreduje, te uz podršku investitora bude što prije dostupan široj javnosti i u što većem broju trgovina." izjavio je Luka Buljan ispred tehnološkog tima koji razvija aplikaciju.

Razvoj aplikacije podržan je od strane Europskog fonda koji naglasak stavlja na financiranje radikalnih inovacija s potencijalom za uspjeh. Ukupna vrijednost projekta iznosila je 1.600.171 kunu od kojih je Fond financirao 85 posto.   

23.11.2021. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh