« Biznis
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
PARTNERI

Novo partnerstvo za prihvat kartica

Nexi Croatia i PBZ Card postaju strateški partneri u poslovima prihvaćanja platnih kartica

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

PBZ Card

,

Nexi Croatia

PBZ Card d.o.o. i Nexi Croatia d.o.o. objavili su novo strateško partnerstvo u segmentu prihvaćanja kartičnih platnih transakcija na prodajnim mjestima, koje je započelo 1. ožujka ove godine.

Zajednički pristup društva Nexi Croatia, člana Nexi i PBZ Carda, kartične kuće u Hrvatskoj, dio Intesa Sanpaolo Grupe, prodajnim mjestima će donijeti jednostavna, brza i pouzdana platna rješenja koja već koristi više od dva milijuna trgovaca diljem Europe.

U novom modelu prihvaćanja kartica PBZ Card ostaje zadužen za sklapanje ugovora o prihvaćanju kartica i održavanje poslovnog odnosa s trgovcima. PBZ Card će to obavljati kao pružatelj usluga prihvaćanja platnih transakcija u ime i za račun društva Nexi Croatia.

Nexi Croatia, kao novi pružatelj platne usluge prihvaćanja kartica, bit će usredotočen na razvoj proizvoda i funkcionalnosti prihvatne mreže, uređaja i kanala te pružanje operativne podrške prihvaćanju kartica.

Novi poslovni model bit će proveden uz osiguranje kontinuiteta u pružanju usluga prihvaćanja kartica na prodajnim mjestima ugovornih partnera/trgovaca, bez potrebe za dodatnim tehnološkim prilagodbama. Društvo Nexi Croatia ishodilo je sva potrebna ovlaštenja platnih shema i nadležnih tijela za obavljanje poslova prihvaćanja kartica.  

Piše: Sanja Ledinek
15.03.2023. 10:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh