« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
OD 11. DO 13. SRPNJA

Novi Zagreb dva dana bez tople vode

Bez tople vode bit će približno 30.000 kućanstava

Rekonstrukcija vrelovoda
Rekonstrukcija vrelovoda (Ronald Goršić/CROPIX)
Više o

Novi Zagreb

,

HEP-Toplinarstvo

,

topla voda

Zbog radova na rekonstrukciji vrelovodne mreže, potrošači HEP-Toplinarstva u novozagrebačkim naseljima Središće, Zapruđe, Sopot, Utrine, Sloboština, Travno, Dugave, Jakuševec, Siget i Trnsko neće imati toplu vodu od 11. srpnja u 6 sati ujutro do 13. srpnja u jutarnjim satima, priopćio je danas HEP, a prenosi Hina.

Bez tople vode bit će približno 30.000 kućanstava.

Ako će se svi radovi odvijati bez poteškoća, HEP-Toplinarstvo predviđa da bi naselja Zapruđe, Središće, Sopot, Siget i Trnsko toplu vodu mogla dobiti već 12. srpnja u jutarnjim satima. Naime, HEP-Toplinarstvo nastoji organizirati rekonstrukciju vrelovodne mreže na način da potrošači što kraće budu bez tople vode, a kako se ne bi u više navrata prekidala isporuka toplinske energije, istovremeno će se izvoditi radovi na nekoliko različitih lokacija u Novom Zagrebu.

Središće, Zapruđe, Sopot, Utrine, Sloboština, Travno, Dugave, Jakuševec, Siget i Trnsko neće imati toplu vodu od 11. srpnja u 6 sati ujutro do 13. srpnja u jutarnjim satima.

Iz HEP-Toplinarstva napominju da opskrbu potrošača u novozagrebačkim naseljima nije moguće organizirati alternativnim putem, ali će zato uložiti maksimalne napore kako bi ovaj prekid isporuke toplinske energije bio što kraći.

Rekonstrukcija vrelovodne mreže u Novom Zagrebu dio je radova koje HEP-Toplinarstvo obavlja u razdoblju izvan ogrjevne sezone na svojim toplinskim postrojenjima. Ovi radovi nastavak su višegodišnje revitalizacije centraliziranog toplinskog sustava grada Zagreba, a provode se s ciljem sprečavanja kvarova i puknuća na toplinskom sustavu. HEP-Toplinarstvo moli potrošače koji neće imati tople vode za strpljenje i razumijevanje.

07.07.2011. 11:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh