« Fun
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
REVOLUTION EDITION

Novi Monopoly pun je iznenađenja

Plaća se kreditnim karticama, a poteze igrača zaključuju pjesme poznatih glazbenika

(Monopoly)
Više o

Monopoly

,

društvene igre

,

Monopoly Revolution Edition

,

Hasbro

Jubilarno 75. izdanje legendarne društvene igre Monopoly donosi puno novosti igračima - tabla za igranje više nije kockasta nego okrugla, kreditne kartice i bankomati zamijenili su papirnati novac i bankara, a isječci popularnih pjesama sviraju na kraju pojedinih akcija.

"Monopoly: Revolution Edition" na tržištu će se pojaviti tek na jesen 2010. Nova verzija trebala bi realnije odražavati vrijeme u kojem živimo te privući mlađu generaciju koja koristi tehnologije 21. stoljeća.  

Za dobru atmosferu pobrinut će se pak Rihanna, Daniel Powter i Beyonce čije su pjesme Umbrella, Bad Day i Crazy in Love programirane u sustav.

Inflacija je također učinila svoje pa su cijene u igri znatno povišene. Za uspješan prolazak kroz "GO" igrači će tako umjesto dosadašnjih 200 dobivati dva milijuna dolara. Proizvođač Hasbro svjestan je da su izmjene dosta radikalne, pogotovo za starije igrače te će se u prodaji i dalje nalaziti klasična verzija.

Kritike koje su se dosada pojavile na internetu odnose se ponajviše na nemogućnost varanja. "Čar Monopolyja je upravo varanje i krađa novca dok suigrači ne gledaju. E-bankarstvo potpuno uništava taj aspekt igre", napisao je jedan bloger.

05.02.2010. 06:17:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh