« Zagreb
objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci
DOĐITE

Novi Ful Kul Buvljak u Boogaloou 13. srpnja

Ispalo je da Ful Kul buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav

Novi Ful Kul Buvljak
Novi Ful Kul Buvljak (Twilight promotion)
Više o

Boogaloo

,

Ful Kul Buvljak

Nakon vrlo uspješna četri u nizu i novoj sezoni Ful Kul Buvljaka slijedi novi koji će se održati u subotu 13. srpnja u zagrebačkom popularnom klubu Boogaloo, tj. platou ispred kluba. To je će ujedni biti I posljednji u ovoj sezoni pred ljetnu pauzu.

Odaziv izlagača je do sada bio iznad očekivanja kao i kvaliteta ponude koja je stvarno bila na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu,... a za što su najviše zaslužni izlagači, kao i organizatori, pa i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.

Ispalo je da Ful Kul buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da su neki ljudi dolazili samo na druženje i uživanje u suncu, piću na terasi kluba i glazbi koju je vrtio DJ Tomi Phanatasma na platou kluba.

Radi se o velikom jednodnevnom događaju koncipiranom na prodaji i zamjeni raznih zanimljivih stvari. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih fora modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju, a žele to prodati ili mijenjati pozvani su da nam se pridruže 13. srpnja na platou Boogalooa.

Pored klasičnog buvljaka koji se održava na prostorima terase, u maloj se dvorani kluba održava sajam ploča i stripova gdje je mjesto za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosači zvuka i slike, postera, stripova, knjiga te ostale glazbene i filmske memorabilije. U tom prostoru će također biti i štandova s ostalom robom po želji izlagača.

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka - mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo u odličnoj opuštenoj atmosferi, a pored svega toga očekuje vas i DJ program gdje će Tomi Phantasma  puštati  80's glazbu na terasi kluba.

Ful Kul buvljak se planira održavati na mjesečnoj bazi, otvara se u 11:00 sati i traje do 18:00 sati, a ulaz je besplatan za posjetitelje.

Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.

Ako želite prodavati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu
buvljakfulkul@gmail.com na kojoj možete dobit sve dodatne informacije, kao što detalji za izlagače pišu I u Facebook eventu.

04.07.2019. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh