« Film
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
KINO PROGRAM

Novi filmovi u kinu Metropolis

Prikazuje se i španjolski film ''Najveći dar'' redatelja Juana Manuela Cotela koji kroz blend humoristične drame i vesterna donosi nezaboravne komične trenutke

Dobar program...
Dobar program... (Arhiva)
Više o

kino Metropolis

Kino Metropolis s filmskim programom nastavlja od 18. kolovoza, kada se prikazuje poljska kriminalistička drama 'Corpus Christi' te španjolski film 'Najveći dar'.

Poljska kriminalistička drama ''Corpus Christi'' donosi nevjerojatnu priču o dvadesetogodišnjaku koji nakon popravnog doma odluči pod svaku cijenu postati svećenik.

Prikazuje se i španjolski film ''Najveći dar'' redatelja Juana Manuela Cotela koji kroz blend humoristične drame i vesterna donosi nezaboravne komične trenutke ali i snažnu poruku da mir u današnjem svijetu ne mora biti utopija.

Na programu je i argentinska kriminalistička komedija ''Pljačka stoljeća'' redatelja Ariela Winograda koja donosi uzbudljivu priču o jednoj od najoriginalnijih i najpoznatijih pljački banke u povijesti Argentine te za najmlađu publiku crtani serijal ''Profesor Baltazar: Baltazarov sat''.

17.08.2020. 11:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh