« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana
NIVEA

Nova NIVEA Celullar Expert Lift linija

Da budemo iskreni, svi bismo voljeli magično sačuvati mladolik izgled lica i uživati u njemu cijeli život...

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Nivea)
Više o

Nivea

,

Cellular Expert Lift

Na terasi šarmantnog "A most unusual gardena" u retro izdanju NIVEA je jučer medijskim predstavnicima te influencerima predstavila novu Cellular Expert Lift liniju. Uzvanici su uz hitove 80-ih imali priliku isprobati nove proizvode i pritom se dobro zabaviti. Kiša nije uspjela pokvariti raspoloženje, a dodatak zabavi bili su fliper aparat i šećerna vata koji su sve prisutne vratili u mladost. Anita Bogataj Melihen, senior brand manager za regiju Adriatic, objasnila je kome su namijenjeni novi proizvodi, koje su njihove prednosti te predstavila novog superheroja koji se krije u 3 x jačem anti-age djelovanju NIVEA Cellular Expert Lift linije.

Da budemo iskreni, svi bismo voljeli magično sačuvati mladolik izgled lica i uživati u njemu cijeli život. U određenim godinama dođe trenutak kada naš odraz u ogledalu nije onaj koji priželjkujemo. Priroda ima svoja pravila i s vremenom se ipak moramo pomiriti da se s godinama procesi obnavljanja kože značajno usporavaju te se proizvodnja kolagena smanjuje. Koža gubi svoju prirodnu elastičnost, a time i sposobnost da zadrži "svoj oblik" što ima za posljedicu da konture lica postaju sve manje izražene, koža postaje opuštenija, a bore sve dublje i izraženije.

Da ponovimo lekciju, starenje je proces koji ne možemo spriječiti, ali ga možemo usporiti zahvaljujući inovativnoj formuli novih NIVEA Cellular Expert Lift proizvoda koji djeluju protiv znakova starenja kože na mjestima gdje su oni najvidljiviji. Samo 4 sata nakon upotrebe potiču stvaranje kolagena u stanicama i pomažu obnoviti čvrstoću kože.

Istraživači u NIVEA laboratorijima otkrili su na koji je način moguće potaknuti kožu na prirodni proces obnove stanica i na temelju najnovijih znanstvenih otkrića razvili su formulu za NIVEA Cellular Expert Lift proizvode za njegu kože koji se temelje na vrlo učinkovitoj kombinaciji čistog bakuchiola i dvije različite vrste hijaluronske kiseline.

Bakuchiol, novi heroj anti-age njege za kožu stoljećima se koristi zbog svojih ljekovitih svojstava. Ova biljna zamjena za retinol ima nevjerojatan učinak; zahvaljujući njemu NIVEA Cellular Expert Lift proizvodi za dnevnu i noćnu njegu potiču stvaranje kolagena za 48% u samo 4 sata nakon primjene te značajno poboljšavaju čvrstoću kože.

Uživajte u preoblikovanoj i čvrstoj koži s inovativnom njegom protiv bora!

Upoznajte NIVEA Cellular Expert Lift dnevnu kremu sa zaštitnim faktorom 30 čija

napredna formula kombinira djelovanje učinkovitih sastojaka protiv starenja koji

djeluju na staničnoj razini i pomažu postići mlađi izgled kože.

Kako djeluje? Ova učinkovita dnevna krema sadrži čisti bakuchiol koji samo 4 sata

nakon primjene potiče stvaranje kolagena u stanicama i pomaže obnoviti čvrstoću

kože. Istovremeno, formula je obogaćena mikro i makro hijaluronskom kiselinom,

koje su poznate po svom hidratantnom i zaglađujućem učinku te pomažu u

vidljivom smanjenju bora. Zahvaljujući zaštitnom faktoru 30, NIVEA Cellular Expert

Lift dnevna krema pomoći će vam u zaštiti kože od fotostarenja te staračkih pjega,

a već nakon samo 1 tjedna upotrebe koža je osjetno čvršća i elastičnija, a konture

lica ponovo izražene.

  • Vidljivo čvršća i elastičnija koža

  • Preoblikovane konture lica

  • Smanjuje duboke bore

  • Sadrži čisti bakuchiol i dvije vrste hijaluronske kiseline

Probudite se s obnovljenom kožom i mlađim izgledom uz NIVEA Cellular Expert Lift noćnu kremu! Zvuči nevjerojatno? Prepustite se moćnoj kremi koja djeluje već nakon 4 sata primjene! Čisti bakuchiol u kratkom će vremenu potaknuti stvaranje kolagena u vašim stanicama dok će istovremeno, formula obogaćena mikro i makro hijaluronskom kiselinom, poznatima po svom hidratantnom i zaglađujućem učinku, pomoći u vidljivom smanjenju dubokih bora.

  • Jača zaštitni sloj kože i barijeru kako bi se spriječili daljnji znakovi starenja

  • Konture lica su ponovo izražene

  • Već nakon 1 tjedna upotrebe koža je osjetno elastičnija

Upotpunite svoju rutinu njege za kožu mladolikog izgleda uz NIVEA Cellular Expert Lift Sculpting sheet masku za lice. Kao i NIVEA Cellular Expert Lift dnevna i noćna

02.09.2022. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh