« Film
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
STARCI 2

Nova komedija Adama Sandlera vatromet je loših gegova

„Dvojka" sad priču širi do iznemoglosti, pa se pojavljuje još hrpa raznoraznih, šatro urnebesnih tipova

Barem je tu Salma Hayek :)
Barem je tu Salma Hayek :) (Arhiva)
Više o

Adam Sandler

,

recenzija

,

Starci 2

Komedija „Starci", najuspješniji film Adama Sandlera u prošlom desetljeću (270-ak milijuna U$D na 80 uloženih) sad je dobila i nastavak, što je, bizarno, prva franšiza u prilično uspješnoj karijeri Adama Sandlera.

„Jedinica" je bila najcrnjim klišeima i prelošim, banalnim forama pretrpana ansambl-komedija o reunionu petorice frendova (uz Sandlera još i Chris Rock, Kevin James, David Spade i Rob Schneider) iz srednje škole koje su već lagano načele godine. Tu su bile i njihove obitelji, ali i hrpa popratnih likova iz mladosti.

„Dvojka" sad priču širi do iznemoglosti, pa se pojavljuje još hrpa raznoraznih, šatro urnebesnih tipova, među njima ni manje ni više nego Shaquille O'Neal, koji izgleda kao da je ispao iz „Policijske akademije", a takav mu je otprilike i komičarski doseg.

Film se inače događa u jednom danu, koji doduše traje kao vječnost, u kojem četvorka doživljava svakojake, u pravilu izrazito nesmiješne budalaštine i upadne u sukob s agresivnom studentarijom s lokalnog sveučilišta predvođenom Taylorom Lautnerom iz „Sumrak sage".

Konačnu će riječ naravno reći publika, no nećemo se nimalo začuditi ako dvojka na box officeu nadmaši jedinicu.

Cijeli tekst možete pričitati OVDJE

11.07.2013. 18:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh