« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Nova glazbena čudakinja - Lady Gaga

Njezini stihovu promptno ulaze pod kožu, a svako pojavljivanje u javnosti ne ostaje nezamijećeno

Više o

Lady Gaga

,

Stefani Germanotta

,

Just Dance

O kontroverznoj Amerikanki svakodnevno bruje tabloidi jer Lady Gaga, pravim imenom Stefani Germanotta, svakodnevno medijima priušti materijala za upitnike i uksličnike na naslovnicama. Nakon što ju je zabavan pop-house hit 'Just Dance' lansirao u vrh popularnosti pjevačica ne silazi s trač rubrika zbog svojih kontroverznih ispada i osebujnog modnog izričaja. Svaka njezina izjava ili pojavljivanje u javnosti nova je i maštovita provokacija.

Čini se kako je ova glazbena zvijezda krenula stopama Amy Winehouse ne srameći se pričati o svojim iskustvima s opijanjima i drogama, ali ni ne skrivajući svoju seksualnost. Čini se kako su menadžeri svjesni kako nikoga više ne zanimaju dobre teen zvjezdice poput Britney Spears. Ljudi sada žele opasne rokerice i otkačene 'luđakinje'!

Najnoviji element u životu 23-godišnje pjevačke zvijezde je da se nigdje ne pojavljuje bez porculanske šalice u kojoj je uvijek čaj od đumbira. I dok tabloidi pokušavaju proniknuti poruku koju odašilje svojim performansom, njezin menadžer je izjavio 'Lady Gaga ne želi otkriti ništa o šalici za čaj, samo vam mogu reći kako je čaj od đumbira vrlo zdrav za glas.'

Nedavno je pjevačica gostovala u emisiji Friday Night gdje je također ispijala svoj čaj iz već poznate šalice, a na nedavnom Brit Awardsu bila je odjevena u kostim nalik spomenute šalice za čaj. Imala je i incident kada je svoju dragocjenu šalicu kineskog porculana ostavila u restoranu u centru Londona. Kada je shvatila da joj nedostaje dragocjenost poslala je taksi samo po nju. 'Nije željela piti iz ničega osim te šalice, iako smo joj dali gotovo identičnu keramičku šalicu, napravila je veliku strku oko ničega' kazao je konobar restorana koji je posluživao svojeglavu umjetnicu. (metro-portal)

20.04.2009. 14:22:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh