« Biznis
objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana
NOVOSTI

Notch ima novog šefa marketinga

S pozicije direktora marketinga, fokus Barića će biti na definiranju, razvoju i implementaciji marketinške strategije, koja uključuje sve marketinške aktivnosti s ciljem dodatnog jačanja brenda Notch

Marko Barić
Marko Barić (Arhiva)
Više o

Notch

,

Marko Barić

Marko Barić novi je direktor marketinga višestruko nagrađivane hrvatske IT tvrtke Notch.

S pozicije direktora marketinga, fokus Barića će biti na definiranju, razvoju i implementaciji marketinške strategije, koja uključuje sve marketinške aktivnosti - od društvenih medija i digitalnih kampanja do oglašavanja i kreativnih projekata koji će doprinijeti daljnjem jačanju brenda Notch.

Izuzetno mi je drago što sam se priključio timu jedne od najbrže rastućih full service softverskih tvrtki u centralnoj Europi. Vjerujem da ću uspješno surađivati s kolegicama i kolegama i zajednički doprinijeti dodatnom razvoju i napretku Notcha", izjavio je prilikom dolaska Marko Barić, direktor marketinga Notcha.

Zadovoljstvo novim pojačanjem ne krije predsjednik Uprave Notcha, Mihael Sedmak.

"Uvjeren sam da će dolazak Marka Barića, koji iza sebe ima bogato iskustvo i sjajne rezultate, doprinijeti dodatnom rastu i razvoju Notcha. Veselim se našim zajedničkim rezultatima i uspjesima", rekao je Sedmak.

Barić u Notch dolazi iz Bazzara gdje je kao direktor marketinga, bio zadužen za razvoj i implementaciju marketinških strategija za tržišta Hrvatske i Srbije.

Bogato iskustvo i znanje na području marketinga stjecao je tijekom više od 13 godina karijere radeći u nizu internacionanih kompanija kao što su The Hut grupa, cip Marketing i Bazzar.

23.01.2023. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh