« Kultura
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
NOĆ MUZEJA 2019

Noć muzeja u Zbirci Kljaković

Programsku godinu započinjemo s programom Noć muzeja-Muzeji-inovacije i digitalna budućnost i za tu prigodu smo pripremili slijedeće...

Noć muzeja u Zbirci Kljaković
Noć muzeja u Zbirci Kljaković (Zbirka Kljaković)
Više o

Memorijalna zbirka Jozo Kljaković

,

Noć muzeja-Muzeji-inovacije

Memorijalna zbirka Jozo Kljaković tijekom 2019. godine obilježava 130. godina od rođenja i 50. godina od smrti Joze Kljakovića.

S obzirom da je tekuća godina izuzetno važna za Zbirku Kljaković pripremili smo atraktivan program koji će se odvijati tijekom 2019. godine.

Programsku godinu započinjemo s programom Noć muzeja-Muzeji-inovacije i digitalna budućnost i za tu prigodu smo pripremili slijedeće:

  • Tijekom dana objaviti ćemo adresu nove responzivne stranice Memorijalne zbirke Jozo Kljaković, gdje će svi korisnici moći pronaći najvažnije informacije o Jozi Kljakoviću, fundusu zbirke, stalnom postavu i radu Zbirke Kljaković. Pri izradi web stranice veći dio muzejske građe je digitaliziran i tako je postao dostupan svim korisnicima.
  • U 18 sati započeti ćemo program s projekcijom izabranih djela iz fundusa Zbirke Kljaković na pročelju kuće u kojoj se nalazi Memorijalna zbirka Jozo Kljaković na Rokovom perivoju 4
  • U 19 sati otvoriti će se izložba skulptura pod nazivom „Transparency", Alane Kajfež u okviru stalnog postava zbirke
  • U 20 sati započeti ćemo s „Audio-Vizualnim Laboratorijem E-base-a", koji će nastaviti ciklus predstavljanja svog autorskog albuma u trajanju od 45 minuta u prostoru Likovnog Centra u okviru Zbirke Kljaković.

Nakon službenog dijela programa predvidjeli

27.01.2019. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh