« Fun
objavljeno prije 10 godina
GAY TRŽIŠTE

Njemački pogrebnici nude lijesove za homoseksualce

Thomas Brandl i Michael Koenigsfeld proširili su posao tako što su u ponudu stavili lijesove sa slikama golih, mišićavih muškaraca

Njemački pogrebnici nude lijesove za homoseksualce
Njemački pogrebnici nude lijesove za homoseksualce (Shutterstock/ilustracija)
Više o

homoseksualci

,

lijes

,

pogrebnici

,

Thomas Brandl

,

Michael Koenigsfeld

Dvojica pogrebnika iz njemačkog Koelna pokušavaju ući na homoseksualno tržište nudeći lijesove sa slikama golih muškaraca. Izložbeni primjerak u njihovu dućanu pokazuje lijes sa slikama uglavnom golih, mišićavih muškaraca u atletskim pozama inspiriranim slikama talijanskih renesansnih slikara.

"Smatramo da trebate imati lijes koji vam omogućuje da na vaše posljednje putovanje odete onako kako ste živjeli", rekao je pogrebnik Thomas Brandl.

Nekonvencionalni lijes, koji stoji 1.650 eura, izazvao je veliko zanimanje među kupcima. "Ljudi su zainteresirani jer je tako jedinstven. Reakcije su zasada vrlo pozitivne", kazao je Brandl.

Brandl i njegov poslovni partner Michael Koenigsfeld objasnili su da su se okrenuli homoseksualnom tržištu zbog toga što su u posljednje vrijeme primali sve veći broj posebnih zahtjeva. Uskoro će i proširiti ponudu, te će svojim klijentima omogućiti da sami izaberu dizajn za lijes.

"Moći ćete izabrati boje i dizajn. Na primjer, žene ili sliku Koelna. Baka će možda željeti sliku svoje unučadi ili slično", kazao je Brandl. (hina/metro-portal)

19.11.2010. 16:23:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh